Çorlu’da geçtiğimiz hafta meydana gelen olayda 73 yaşındaki Naciye Başak adlı kadının evine girerek elleri ve ağzını koli bandıyla bağladıkları yaşlı kadının 2 bin TL değerindeki altını ve 2 bin TL parasını alarak kayıplara karışan iki şüpheliden biri yakalandı.

Olayın ardından inceleme yapan polis ekipleri yaşlı kadının ifadesinden yola çıkarak araştırma başlattı. Hiçbir güvenlik kamerası bulunmamasına karşın araştırmalarını kararlı bir şekilde sürdüren Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri olayı gerçekleştiren şüphelilerin yaşlı kadının kiracısı da olan komşususun 18 yaşındaki oğlu Y.Y. ile akrabası S.A.Y. (21) olduğunu tespit etti.

Gözaltın alınan şüpheli Y.Y. sevk edildiği adli mercilerce birden fazla kişi ile nitelikli yağma suçlaması işle tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hırsızlık başta olmak üzere çeşitli suçlardan sabıkası olduğu belirlenen şüpheli cezaevine götürüldüğü kendisini görüntüleyen gazetecilere karşı rahat tavırlar sergiledi ve ‘Birkaç ay yatar çıkarım’ dedi.

Polisin olayla ilgili olarak diğer şüpheli S.A.Y.’yi yakalamak için başlattığı çalışma sürdürülüyor.

Yorumlar 40 Yorum Var
  • Hakan yigit 20.09.2019 12:46
    Kesin elini ayagini
  • muşli 20.09.2019 08:46
    Yasalarımız hırsızları korudukları kadar keşke malı çalınan gaspedilenleri de korusa. Benim altınım evimden çalındı lakin ne polis ne savcılık gerektiği kadar üzerine durmadılar. Cinayet olsa en ince ayrıntısına kadar incelerdiler.
  • Gurbetci 20.09.2019 08:04
    Reis duyuyormu abaca
  • Reissssss 20.09.2019 07:05
    Uygulayın Allahın kanununu, kesin elini kolunu. Bakın bakalım yatar çıkarım diyebilir mi. İnsan olsa evinde oturduğu yaşlı kadına zarar vermez, böylelerinin aldığı hava israf.
  • cemal 20.09.2019 05:19
    gücü yaşlıya yeten zavallı yaratık, bu dünyanın cezası elbette seni paklamayacak ama ahirette mazluma çektirdiğin zulüm karşısında Allah'ın adaleti çok çetin olacak ve o yaşlı kadın hakkını helal etmediği müddetçe Allah'ın affıda yok.
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek