Erdoğan'ı duygulandıran anlar! Sevilay'ın telefonu çalınca...

Posta Gazetesi'nden Murat Çelik, Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın dünya şampiyonasında madalya kazanan iki ampute milli yüzücüyü Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul ettiği görüşmede yaşanan duygusal anları köşesinde kaleme aldı.

GİRİŞ 21.09.2019 17:20 GÜNCELLEME 21.09.2019 17:40
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

İşte Murat Çelik'in o yazısı; 

 

 

Dört gün önce, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ndeki bir kabulde yaşanan ilginç bir anın hikayesini öğrendim. Tarih 17 Eylül 2019 Salı... Saat 14.30.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dünya şampiyonasında madalya kazanan iki ampute milli yüzücüyü kabul ediyor. Paralimpik Yüzme Şampiyonası’nda dünya ikincisi olan Sümeyye Boyacı ve dünya üçüncüsü Sevilay Öztürk’ü... 

 

 

Görüşme sırasında, salonda bir cep telefonu çalıyor. Orada bulunanlar birbirine bakarken, Erdoğan’ın konuklarından 16 yaşındaki milli yüzücü Sevilay Öztürk, koltuğunda bir anda hareketleniyor.

Kolları olmayan genç sporcu özür dileyerek, önce ayağını cebine sokup açık unuttuğu telefonunu çıkartıyor. Akıllı telefonu yüzüne yaklaştırıyor. Ekranı burnuyla kaydırıp cihazı uçak moduna alıyor. Sonra da, yine aynı hızla telefonu tekrar cebine koyuyor. 

Sevilay Öztürk

Başta Cumhurbaşkanı Erdoğan olmak üzere salondaki herkes, sadece birkaç saniye süren bu sahneyi sessizce izliyor. Dikkat, biraz hayret ve büyük hayranlıkla... Erdoğan duygulanıyor, gülümsüyor... Ardından da sohbet kaldığı yerden devam ediyor. 

Duyduğum bu olayı neden anlattım biliyor musunuz? Herhangi bir uzvu eksik olan insanlara bakıp ‘engelli’ diyorsunuz ya hani... Onlar ‘engelli’ değil. Engellerin hepsini çoktan aşmış ‘özel’ insanlar. 

YORUMLAR 6
  • yavuz44 4 yıl önce Şikayet Et
    harika bir yorum yazmis posta gazetesi ayakta alkışlıyorum bu güzelim kızlari ise bizi en iyi sekilde temsil ederek türkün gücünü ispat ettikleri icin çok tesekkur ediyorum kimse farketmiyor ama Reis geldiğinden beri ampute takımlarımız cok başarılı oluyor bu da engelleri kaldiran bu sporcularimiza gereken desteğin verildiğini gösteriyor onların yanında olduğun ve onlara vakit ayırdığın için sana da teşekkür ederiz Sayın Cumhurbaşkanım
    Cevapla
  • halktan vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    turkiyenin gerçek gururlari.azmin meyvesi bu demek.helal olsun.basarilarin devamını dilerim.
    Cevapla
  • Emrah 4 yıl önce Şikayet Et
    Ey laikler tarihinize bakın, böyle merhametli ve mütevazi bir lider gördünüz mü hiç. İsterseniz kardeşlerimizi Boraltan köprüsünde Komünistlere teslim eden İsmet İnönüden başlayalım. Sunay, Korutürk ve Cemal ağa, acaba hangisi bu kadar halk adamıydı. ALLAH RAZI OLSUN SENDEN, İYİKİ VARSIN REİS.
    Cevapla
  • mustafa alper 4 yıl önce Şikayet Et
    Doğru diyorsunuz bende hep bu insanların özel insan olduğunu düşünmüşümdür.
    Cevapla
  • Burhan 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu devlet bir daha böyle bir başkan görür mü acaba?
    Cevapla
  • bayram can 4 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun senin gibi düşünenlere
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türk havacılığının altın çağı! TEBER Güdüm Kiti atış testi!
Bahçesini çapaladı, altın fışkırdı