Balıkesir

Düğün sonrası sandalye toplama kavgası: 1 ölü

15:16 22 Eylül 2019 7 Yorum Var
Düğün sonrası sandalye toplama kavgası: 1 ölü

BALIKESİR'in Manyas ilçesinde, sokak düğününde gecenin sonunda Mehmet Erkan Akbaş (23), davetlilerin oturduğu sandalyeleri toplamasını istediği gençler ile arasında çıkan kavgada, bıçaklanarak öldürüldü.

Olay, dün gece Manyas ilçesinin kırsal Haydar Mahallesi'nde meydana geldi. Mehmet Erkan Akbaş, mahallede yapılan sokak düğününde, gecenin sonunda, bir grup gençten davetlilerin oturduğu sandalyeleri toplamalarını istedi. Bu sırada gençler ile Akbaş arasında çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavgada Mehmet Erkan Akbaş göğsünden bıçaklandı.

 

 

İhbar üzerine mahalleye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ambulansla Manyas Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Akbaş, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

Jandarma, olaya karıştıkları iddiasıyla M.T.M. (19), M.Y.M. (17), T. K. (19), E. P. (20) ve O.K.'yi (20) gözaltına aldı. Şüphelilerin jandarmadaki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

 

 

Bu arada, Mehmet Erkan Akbaş'ın uzman çavuşluk sınavını kazandığı ve çağrı beklediği belirtildi.

YORUMLAR

7 Yorum Var
  • hakkı sever 4 yıl önce Şikayet Et
    sandalye toplamaya üşenmişler, kavga etmeye, insan öldürmeye üşenmemişler.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Harun 4 yıl önce Şikayet Et
    Yıl 1990 dan sonraki tüm TV dizi film ve progromlara dikkat ederseniz ,toplum mühendisleri tarafından organize edilmiş bu tür dizi ,film ,programlar toplum ahlakini nasıl kaybettirdigini,kişilerin nasıl cahil olarak yetiştiğini,ve gelecekte toplumu nasıl bir büyük felaketin beklediğini gormek okadar da zor olmasa gerek
    Cevapla
  • Sonra 4 yıl önce Şikayet Et
    İmanı zayıf olan her kimse başına bekçi ister bu mümkün değil. Bu yüzden din eğitimi şart
    Cevapla
  • halis 4 yıl önce Şikayet Et
    hepsine birden ceza verilmeli organize suç
    Cevapla
  • derin 4 yıl önce Şikayet Et
    bu nedir yav, haberi okuyunca tüm duygularım birbirine karıştı, bu nedir yav, yav bırakın şu dizileri açın bi hayvan belgeseli izleyin arkadaş bu nedir lan.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.