İstanbul Valiliği ve İBB karar aldı! Seferler durduruldu...

İstanbul Valiliği ve İBB'nin aldığı karar ile Atatürk Havalimanı metro istasyonuna yolcu taşımacılığı, aşırı kalabalığın risk oluşturması nedeniyle durduruldu.

GİRİŞ 22.09.2019 21:34 GÜNCELLEME 22.09.2019 21:34
Bu Habere 40 Yorum Yapılmış

İstanbul Valiliği ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin aldığı karar gereği Atatürk Havalimanı istasyonuna yolcu taşımacılığı, aşırı kalabalığın yolcu güvenliğine risk oluşturması nedeniyle durdurulduğu açıklandı.

 

 

 

İstanbul Büyükşehir Belediyesinin sosyal medya hesabından duyurulan paylaşımda, ''İstanbul Valiliği ve İstanbul Büyükşehir Belediyesinin aldığı karar gereği Atatürk Havalimanı istasyonuna yolcu taşımacılığı, aşırı kalabalığın yolcu güvenliğine risk oluşturması nedeniyle durdurulmuştur. Lütfen duyurularımızı takip ediniz'' ifadelerine yer verildi.

YORUMLAR 40
  • Mantıklı Eleştiri 4 yıl önce Şikayet Et
    Sayın yorumcular, haberde Atatürk hava limanı diyor, yani eski hava alanı yenisi değil. Ayrıca Valilikle birlikte karar alındı diyor. Yani ortak alınmış bir karar. Tamam malum kişiyi eleştirelim ama, eleştirilerimizin mantıklı olması lazım.
    Cevapla
  • ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    seferleri durdurunca sorun çözülmüş mü oluyor. beceriksiz işgüzar belediye başkanı olursa öyle olur tabi
    Cevapla
  • Abbas kamil 4 yıl önce Şikayet Et
    Ek sefer koysanız ne iptali maçlarda iptal ediyormusunuz
    Cevapla
  • Mert 4 yıl önce Şikayet Et
    Ekrem vatandaşın deneme süreci iyi hizmet edemezse birdahakı seçim kaybeder
    Cevapla
  • Urfalı 4 yıl önce Şikayet Et
    Ben 15 Temmuz günü sayın Cumhurbaşkanımızın yapacağı konuşmayı dinlemek için gitmiştim, metroda korkunç bir izdiham vardı, bir bebek ve annesi boğulma tehlikesi geçirdi, kalabalık sebebiyle yaklaşık 7-8 defa yumruklu kavga çıktı, o hatta özellikle fuar, yıldönümü vs. günlerinde korkunç bir izdiham oluyor. Benim görüşüm ek olarak, metrobüs yönlendirilebilir (zaten yakına geliyor, özel günlerde uzatılabilir)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah Partisi’nde aklın yolu bir: “Büyükşehirlerde destek Cumhur’a!”
Canlı yayında itiraf etti! 'Kılıçdaroğlu'na İmamoğlu önderliğinde kumpas kurduk'