Korkunç detaylar ortaya çıktı! Nöbet çıkışı dehşet

İzmir’in Tire ilçesinde, bir hemşire, barışma teklifini reddeden eski kocası tarafından sokak ortasında yaklaşık 30 yerinden bıçaklandı.

Korkunç detaylar ortaya çıktı! Nöbet çıkışı dehşet
Korkunç detaylar ortaya çıktı! Nöbet çıkışı dehşet
GİRİŞ 22.09.2019 18:43 GÜNCELLEME 22.09.2019 18:43
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Ağır yaralanan iki çocuk annesi talihsiz kadına ilk müdahale görev yaptığı hastanede yapıldıktan sonra İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Gözü dönmüş koca ise suç aleti ekmek bıçağını çöpe atarak olay yerinden yaya olarak kaçarken yakalandı. "Eşinizi niye bıçakladınız?" sorusuna “Çok sevdiğim için” yanıtını veren zanlı, polis tarafından gözaltına alındı.

İzmir’in Tire ilçesinde, eski eşi Günay Alkan tarafından sokak ortasında bıçaklanan hemşire Fatma Tüfenkçi’nin, tedavisi Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sürüyor.

Türk Sağlık Sen İzmir 1 No’lu Şube Başkanı Barış Koçak, sağlık durumu ile ilgili de bilgi verdiği Tüfenkçi’nin nöbet çıkışı hastanenin önünde Alkan tarafından bıçaklandığını söyledi.

Koçak, "Meslektaşımız mesai bitiminde yaklaşık 30 yerinden bıçaklanarak, yaralandı. Şu anda doktorlardan öğrendiğimiz kadarıyla genel sağlık durumu, bu kadar bıçaklanma olayının ardından ne kadar iyi olabilirse o kadar iyi. Çok net bir şey söyleyemiyorlar ama bilinci yerinde, tepki veriyor" dedi.

UZAKLAŞTIRMA KARARI VARDI İDDİASI

Hayati tehlikesinin bulunmadığını da belirten Barış Koçak, Alkan’nın uzaklaştırma kararının bulunduğunu öne sürerek, "Eski eşi tarafından daha önce de böyle bir tehdit yaşamış, savcılığa suç duyurusunda bulunmuş ve polis koruması verilmiş. Fakat eski eşi intikam duygusu ile gelip arkadaşımızın yolunu nöbet çıkışı keserek, kendisini bıçaklamış. Üzgünüz. Kadına şiddet, sağlıktaki şiddet olayları konusunda yeterli yaptırımlar uygulanmadıktan sonra, ne yazık ki böyle şeylerle karşılaşmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Fatma Tüfenkçi’nin nefes alabilmesi için dışarıdan oksijen verildiğini de aktaran Barış Koçak, "Olay hastane çıkışında yaşandı, o nedenle beyaz kod uygulamasına girip girmediğine bakacağız. Biz sendika olarak bu olayın takipçisi olacağız" dedi.

Gözaltına alınan cani koca ifadesin ardından Tire Adliyesine gönderildi. Günay A., "Eşinizi niye bıçakladınız?" sorusuna “Çok sevdiğim için” yanıtını verdi.

YORUMLAR 15
  • Ahmed 4 yıl önce Şikayet Et
    Cezalar caydırıcı olmalı, önleyici olmalı. Yoksa hapishaneleri suçlularla doldurmak adalet değil kayıptır, her açıdan. Kadın/erkek öldürülmelerinin önünü ancak idam keser ki idam bile bu canilere AZ. Başkalarının hayatına kast edene hayatı bahşederseniz, geride kalanlarında hayatını riske atmış oluyorsunuz. Gasp,tehdit,öldürme gibi saldırma mahiyetindeki suçları ancak ÇOK AĞIR cezalar önler. Bir daha yapmaz yaklaşımı ile nice insanlar öldü !
    Cevapla
  • fatih 4 yıl önce Şikayet Et
    Vaybe adam çok seviyormuş sevgisini öyle göstermiş demekki ulan mal ayrılmışssın istemiyorsa seni daha sen neden ha bire barışma derdindesin beni istemeyeni ben hiç istemem der çıkarsın kenarıya bıçaklamak öldürmeye teşebbüste nedir Allah akıl fikir versin size
    Cevapla
  • belde 4 yıl önce Şikayet Et
    ya ben bu tip haberlerden bıktım. yapmayın reklamını bu katil ruhlu insanların. katil dizileri geçtik. bu neyin haberi ki. bu tür yayınların derhal kesilmesi gerek. artık hastalık bulaşıcı olmaya başladı. toplumun her tarafına sirayet ediyor. acil önlem alınmalı
    Cevapla
  • WİRUSMAN 4 yıl önce Şikayet Et
    Adi herif barışmaya giderken ' Ne olur ne olmaz ben yine de bi bıçak alayım da kabul etmezse vahşice keserim ' diye mi gitti acaba ?
    Cevapla
  • Davut 4 yıl önce Şikayet Et
    Magandaların sevgisi(!) de bir başka oluyor... Çok sevince böyle insanı delik deşik ediyorlar. Kızlar ve kadınlar "Maço Erkek" hayranlığından vazgeçip magandalardan uzak dursunlar...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
DEM Partili Koçyiğit: CHP'nin İstanbul'u kazanmasını kent uzlaşısı formülü belirledi
Dubai'de sel hayatı felç etti! Yönetim halka uyarılarda bulundu...