Kıvanç Tatlıtuğ ile fotoğraf çektiren hakim mazeret iznine ayrıldı

“Vergi usulüne muhalefet” suçundan 10 yıla kadar hapis istemiyle hakim karşısına çıkan Kıvanç Tatlıtuğ ile duruşma salonunda fotoğraf çektiren ve hakkında HSK tarafından inceleme başlatılan kadın hakimin mazeret iznine ayrıldığı öğrenildi.

Kıvanç Tatlıtuğ ile fotoğraf çektiren hakim mazeret iznine ayrıldı
Kıvanç Tatlıtuğ ile fotoğraf çektiren hakim mazeret iznine ayrıldı
GİRİŞ 23.09.2019 11:26 GÜNCELLEME 23.09.2019 16:59
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, sahte fatura kullandığı iddiasıyla “vergi usül kanuna muhalefet” suçundan 10 yıla kadar hapis istemiyle geçtiğimiz 19 Eylül’de Anadolu 13. Asliye Ceza Mahkemesinde hakim karşısına çıkmıştı. İddiaya göre, duruşma sonrasında Anadolu 12. Asliye Mahkemesi hakimi S.Ş.U., ünlü oyuncuyla fotoğraf çektirerek, fotoğrafı ‘Perşembe’nin sürprizi’ açıklamasıyla sosyal medyasında paylaştı.

 

 

Bunun üzerine açıklama yapan HSK Başkanvekili Mehmet Yılmaz, “İnceleme tamamlanınca söz konusu eylemin disiplin cezası gerektirir boyutta olup olmadığı araştırılıp, 06.03.2019 tarihli HSK genel kurulunda kabul edilen ve 11.03.2019 tarihinde kamuoyuna açıklanan Yargı Etiği Bildirgesi’nde kabul edilen ilkeler kapsamında da değerlendirme yapılacaktır” ifadelerini kullandı.

MAZERET İZNİ ALDI

 

 

Öte yandan, hakim S.Ş.U.’nun mazeret iznine ayrılarak adliyeye gelmediği ve yaklaşık 20 gün önce Anadolu 12. Asliye Ceza Mahkemesi’nde göreve başladığı öğrenildi.

YORUMLAR 22
  • fiko 4 yıl önce Şikayet Et
    madem kıvancı yakaladın fotoğraf çektirmek istiyordun .cübbeni çıkartarak çektirseydin . o zaman laf olmazdı . kim ne bilecek senin kim olduğunu . acaba kıvanç o zaman seninle foto çektirirmi idi . nasrettin hocanın hikayesi . YE KÜRKÜM YE . BU İTİBAR BANA DEĞİL SANADIR .
    Cevapla
  • adalet 4 yıl önce Şikayet Et
    Kadınlar duygularıyla hareket ederler, hakimde olsa savcı da, Duygular ise hakkı, adaleti göstermez.
    Cevapla
  • sarp 4 yıl önce Şikayet Et
    bazı yerlerde adalet yüksek okulu öğrencisi yazıyor...
    Cevapla
  • Nemo 4 yıl önce Şikayet Et
    Durumu masumane görmeye ve göstermeye çalışan yorumcu arkadaşlar, farklı bir davanın hakimi olsa dahi o konumdaki birinin sırf ünlü diye, adi bir suçtan hakim karşısına çıkan biri ile aynı karede olmasının neresi doğru?
    Cevapla
  • Nemo 4 yıl önce Şikayet Et
    Pek hoş görülür bir tarafı yok. Allah'ım yüce Türk adaleti kimlere emanet.!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ortadoğu’da savaş dahil başka krizlerin ilk vuracağı ülkelerden birisi de Türkiye
İzmir'de peş peşe yangınlar