İki kadını başına vurarak bayıltan adam, cani çıktı!

Antalya'nın Kumluca ilçesinde, 6 gün önce, adres sorma bahanesiyle yanına yaklaştığı Zeynep Çıldır'ı (91) evin arka tarafındaki kümese götürüp, kafasına çekiçle vurduktan sonra gasbeden ve olay yerinden kaçan Ali Aslan (51), polis ekiplerince yakalandı.

İki kadını başına vurarak bayıltan adam, cani çıktı!
İki kadını başına vurarak bayıltan adam, cani çıktı!
GİRİŞ 23.09.2019 15:26 GÜNCELLEME 23.09.2019 15:29
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Olay, 17 Eylül'de saat 18.00 sıralarında Kumluca'ya bağlı Eski Cami Mahallesi'nde meydana geldi. Yalnız yaşayan Zeynep Çıldır evinin önünde oturduğu sırada yanına, adres sorma bahanesiyle kimliği belirsiz bir kişi geldi. Çıldır'ı arka tarafa götürüp, kümese sokan kişi, burada bulduğu çekicin demir kısmını yaşlı kadının başına vurup, altın bileziğini ve parmağındaki altın yüzüğü alıp, kaçtı.

Mahalle sakinlerince kanlar içinde bulunan Çıldır, ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalesinin ardından Kumluca Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kafatasında 3, kaburgalarında 6 kırık olan ve sağ omzunda da kırıklar bulunan Çıldır, ilk tedavisinin ardından Antalya'daki özel hastaneye sevk edildi. Çıldır'ın tedavisi sürüyor.

ISPARTA'DA YAKALANDI, İFADE VERMEYİ REDDETTİ

Olayla ilgili inceleme başlatan Antalya Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, güvenlik kamerası görüntülerini inceledi. Ekipler, görüntülerden saldırganın Ali Aslan olduğunu belirledi. Cep telefonu sinyalini takip eden polis, Ali Aslan'ın Antalya'ya kaçtığını tespit etti. Yaklaşık 200 güvenlik kamerası görüntülerini inceleyerek iz süren polis ekipleri operasyon düzenlemeye hazırlandığı sırada, Aslan Isparta'ya gitti. Takibi sürdüren ekipler, Ali Aslan'ı dün Isparta'da kontrol noktasında yakalayarak gözaltına aldı.

Antalya'ya getirilen Ali Aslan, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra ifade işlemleri için Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. İfade vermeyi reddeden Ali Aslan, işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

BİR KADINI DAHA GASBETMİŞ

Polis ekipleri, Ali Aslan'ın, 12 Eylül'de ise Kepez ilçesi Şafak Mahallesi'nde Arefe Demirkaya'yı (60) gasbettiğini belirledi. Saldırganın, büfe işletmecisi Arefe Demirkaya'ya iş yerini devralmak istediğini söylediği, bir süre konuştuğu kadının başına sert bir cisimle vurup bayılttığı, parmağındaki yüzüğü ve kasadaki bir miktar parayı gasbettiği tespit edildi.

KÜÇÜK ÇOCUĞU TECAVÜZ EDİP ÖLDÜRMÜŞ

Evli ve bir çocuk babası Ali Aslan'ın, küçük çocuğa tecavüz edip öldürdüğü ve 23 yıl hapis yattıktan sonra bir süre önce tahliye olduğu da belirlendi.

Saldırganın Zeynep Çıldır'ı evinin önünden arka tarafa götürdüğü anlar, çevredeki güvenlik kameralarına kaydedilmişti. Görüntüde, evinin önünde oturan Zeynep Çıldır'ın yanına gelen şüpheli, önce yanına oturup bir süre sohbet ediyor, ardından evin arka tarafına doğru yürüyor. Yürümekte güçlük çeken kadın bir süre bekleyip, yürümeye devam ediyor. Bir başka görüntüde ise şüphelinin hızla olay yerinden ayrılması yer alıyor.

YORUMLAR 7
  • vali 4 yıl önce Şikayet Et
    idam...
    Cevapla
  • vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    medeniyet adına, çağdaşlık adına, insanlık adına insanlar tarafından yapılan kanunlarla ancak bu sonuçlar doğar. Nakil, akıldan üstündür, eksiksizdir, ilahi adaleti uygulamazsa bu gibi sonuçlara katlanacaksınız.
    Cevapla
  • Mizah 4 yıl önce Şikayet Et
    Biri lütfen şu istatistiği yayınlayabilir mi , haberlere bakınca işlenen suçların en az %70'i daha önce suç işlemişler tarafından işleniyor. Bu istatistik bile aslında anlayan için çok şey anlatıyor. Yani cezalar yetersiz. Suç işleyen ilk fırsatta yeni suçlar işlemeye devam ediyor. Küçük çocuğu tecavüz edip öldüren bir mahluku yaşatırsan , ondan ne beklersin. İDAM İDAM İDAM. En az suç oranları %50 azalır. Cezalar yeterli değil. İyi hal indirimini kaldırın. Mahkemedeki davranışı iyi hal sebebi olamaz. %60 infaz durumunu daha sıkı şartlara bağlayın. Ağır suçlarda cezanın %60'ı değil tamamı geçerli olsun. Adalet acıtıyor. Gecikmiş adalet adalet değildir.
    Cevapla
  • FATİH 4 yıl önce Şikayet Et
    idaam!!!!!!! Bunun gibi iflah olmaz caniler nasıl beslenir? Hadi besledin nasıl dışarı salarsın 23 sene sonra. Allah'ım bize senin adaletini nasip et
    Cevapla
  • Ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    İdam istiyoruz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Belediye binasına asılan borç sonrası Şeyma Döğücü sessizliğini bozdu
Bahçesini çapaladı, altın fışkırdı