Oktar Babuna: Adnan Oktar, 33. derece masondur

Adnan Oktar suç örgütüne ilişkin davada sanıklardan Oktar Babuna savunma yaptı. Suçlamaların hepsinin yalan olduğunu savunan Babuna, "Amerikalı mason localarında Müslümanlığı anlattım. Bütün üstatlar Adnan Bey’e gelir. Adnan Bey, 33. derece masondur” dedi

Oktar Babuna: Adnan Oktar, 33. derece masondur
Oktar Babuna: Adnan Oktar, 33. derece masondur
GİRİŞ 24.09.2019 15:31 GÜNCELLEME 24.09.2019 15:31
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Adnan Oktar organize suç örgütüne yönelik aralarında örgütün elebaşı Adnan Oktar'ın da aralarında bulunduğu 167'si tutuklu 226 sanığın yargılandığı davada savunma yapan Oktar Babuna, "Adnan Bey, 33. derece masondur. Loca kurma yetkisi var." dedi. 

 

 

"ADNAN OKTAR 33. DERECE MASON"

Cumhuriyet Savcısı Serkan Akan, "Davanın sanıklarından Sercan Yalva'nın babanızın mirasını tapudan 19 kez sorguladığı görülüyor. Neden sorgulamıştır?" sorusuna sanık Babuna, "Benim muhattabım avukatlarımdır" dedi.

 

 

Üye hakim, "Masonlara dini anlattığınızı söylediniz. Masonlardan berat alınmasının sebebi dini anlatmaktan mıdır?" diye sordu.

Sanık Babuna da "Amerikalı mason localarında Müslümanlığı anlattım. Bütün üstatlar Adnan Bey’e gelir. Adnan Bey, 33. derece masondur. Loca kurma yetkisi var. Bütün dünyanın gözü önünde oldu, Kur'an-ı Kerim'i locaya koydurttuk" dedi.

Sanık Adnan Oktar'ın avukatı da söz alarak "Masonluk İçişleri Bakanlığına bağlı resmi bir dernektir" dedi.

YORUMLAR 14
  • Harunkim 4 yıl önce Şikayet Et
    Senin mason oldugunu biliyoruz edNan kendin söylemiştin de bizene, bizim merak ettiğimiz Harun Yahya kim peki öldümü yoksa yazık valla yazık.
    Cevapla
  • Hasom, 4 yıl önce Şikayet Et
    Masonluk kaçtan başlıyor kaçta bitiyor. Sayı yükseldikçe kıymetli mi oluyor. Amaç ne bunlar da paranın bir ucundan tutmuş görünen o
    Cevapla
  • Levrok 4 yıl önce Şikayet Et
    bence Hapise atilsin ve iyice yetistirilsin ve 1 sene sonra serbest birakilsin. Ne olarak yetistirisin ? Türkiyeye para kazandirmak icin. Ne yapip edip Ülkeye para girmesini saglasin, Türkiyede yeni markalarin olusmasini saglasin. Bunlari yerine getirebiliyorsa gizli anlasmali sarti serbest birakilsin, getiremiyorsa yeniden tutuklansin.
    Cevapla
  • zirto 4 yıl önce Şikayet Et
    33 derece kafirdir kisasi
    Cevapla
  • ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Diyanet görevini yapmalı.....Önüne gelen inançları sömürmemeli
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Alman liderin ziyareti sonrası Cumhurbaşkanlığı'ndan dikkat çeken 'İsrail' çıkışı!
Ünlü yorumcu canlı yayında yere yığıldı!