Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasını takip eden Cüneyt Özdemir, Erdoğan'la ilgili 'Dünya devlet lideri' yorumunda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın BM Genel Kurulu'ndaki konuşması ses getirdi. Bölgesel ve küresel gelişmelere değinen Erdoğan 'Dünya Aylan bebeği çabuk unutt' diyerek mülteci sorununa dikkat çekti. Ardından İsrail'in bölgedeki politikalarına tepki gösteren Erdoğan, haritalarla İsrail'in Filistin topraklarını nasıl işgal ettiğini anlattı.

CÜNEYT ÖZDEMİR YORUMLADI

5N1K Programı Yapımcısı Cüneyt Özdemir, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın BM Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmayı canlı yayında değerlendirdi.

"KÜRSÜDE BİR DÜNYA DEVLET LİDERİ VARDI"

CNN TÜRK Spikeri Fulya Kalfa'nın, "Siz Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasıyla ilgi bir manşet atsanız ne derdiniz?" sorusuna Özdemir, "Çok manşet var. Ben olsam biraz daha genel bakardım. Vicdanın sesiyle, Birleşmiş Milletler kürsüsünde bir dünya devlet lideri vardı diyebilirim" yanıtını verdi.

Yorumlar 43 Yorum Var
  • İzmir Kadir 26.09.2019 18:36
    Reis adamsın gurur duyuyorum seninle Büyük Lidersin yolun açık olsun Allah yardımcınız olsun büyük Türkiye için yola devam
  • Kazım Bey 26.09.2019 17:57
    ülkesi için mazlumlar için islamiyet için her yerde reis vardı.bu zaten bilinen bişeydi.ama gözleri kördü.
  • Murat76 26.09.2019 12:38
    Keşke herkes Cüneyt bey gibi, görüşü ne olursa olsun, doğru ve güzel olanın yanında olsa, çirkin ve yanlış olanın da karşısında. Biz bu erdeme ulaştığımız zaman her şey daha da güzel olacak.
  • volkan 26.09.2019 08:01
    şimdi cüneyt bilinen kesimler tarafından ne hale getirileceğini 3-5 ay içinde izleyin görün.
  • Mehmet ALTAY 26.09.2019 07:05
    Recep Tayyip ERDOĞAN'ı başkanlık görevinden sonra İSLAM ÜLKELERİ HALİFESİ olarak görmek istiyoruz...
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek