Metrobüste yürek burkan görüntü

Metrobüs'te kucağındaki çiçeğe sarılıp uyuyakalan küçük kızın görüntüsü yürekleri burktu. Bir yolcunun kucağında metrobüsten indirilen çocuk polis ekiplerine teslim edildi.

Metrobüste yürek burkan görüntü
Metrobüste yürek burkan görüntü
GİRİŞ 26.09.2019 13:14 GÜNCELLEME 26.09.2019 13:14
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Zincirlikuyu'dan Beylikdüzü istikametine giden bir metrobüste dün saat 22.00 sıraları. Elinde bir buket çiçek ve poşet olan 10 yaşlarındaki Suriyeli bir kız çocuğu Çağlayan durağında metrobüse bindi. Yaşıtları yarın okula gitmek için sıcak yataklarına girerken sokaklarda çalıştırıldığı tahmin edilen küçük kız günün yorgunluğuyla körük kısmında yere yattı. Burada uyumaya başlayan küçük kızı yerden kaldıran bir yolcu çocuğa kendi yerini verdi. Küçük kız koltukta derin uykuya daldı. Son durağa gelindiğinde küçük kız çocuğu uyanmadı. Güçlükle uyandırılan çocuk için bir yolcu, polisi arayarak yardım istedi. Son durağa gelindiğinde küçük çocuğu kucağında metrobüsten indiren yolcuya diğer yolcular da yardım etti. Durakta bir koltuğa oturtulan kız çocuğu burada da uyuyakaldı. Yolcular polis ekipleri gelene kadar küçük kızın başından bir an olsun ayrılmadı. 

 

 

"BÜTÜN ÇOCUKLARA SAHİP ÇIKMAMIZ LAZIM" 

Küçük kızı kucağında taşıyan Kerem Suna, "Uyurken gördüm başına kötü şeyler de gelebilirdi. Ben de bir babayım kız erkek fark etmez bütün çocuklara sahip çıkmamız lazım. Uykulu halde belli ki çalıştırılmış bir çocuk. Hepimizin duyarlı olması lazım. Kucağıma aldım indirdim" dedi.  Metrobüste uyuyakalan küçük kız durağa gelen Büyükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ekiplerine teslim edildi. Polis ekiplerinin ise ilerleyen saatlerde aileye ulaşarak çocuğu teslim ettiği öğrenildi.

YORUMLAR 17
  • AKDAŞ 4 yıl önce Şikayet Et
    Bazı yorumlar insanlık öldü mü dedirtiyor. Aman dikkat arkadaşlar ölüm var, hesap var.
    Cevapla
  • şahin 4 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH'IM sen bizleri affet. bu çocuklara yetişemediğimiz için affet. ALLAH'IM bu hesabı nasıl vereceğiz biz. insanlar başka ülkelerden ölümden ve daha kötü şeylerden kaçarak bizlere sığınırken bizler onlara sahip çıkamıyoruz. ötekileştiriyoruz ALLAH' IM sen affet :(:(:(
    Cevapla
  • Ah Ah garip ülkem 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunun gibi çocuklarini akșam geç saatlelere kadar sokakta mendil cicek satma bahanesiyle dilendiren suriyelilerle doldu memleketimiz. Yetkililer zaten suriyelilerin üstesinden gelemiyor artik maalesef.
    Cevapla
  • FATMAA 4 yıl önce Şikayet Et
    suriyelilerden önce sanki sokakta dilendiricilik yapan yoktu ya da çiçek satan.dün minibüste bir teyze diyor ki Suriyelilere benzedik artık kimse kimseye yer vermiyormuş.Dedim teyzecim Suriyelilerden öncede kimse kimseye yer vermiyordu şimdide vermiyor. yere herkes çöp atıyordu şimdi de atıyor.biz kendimiz düzgün değiliz ki . kendi eksikliklerimizi böyle örtbas ediyoruz
    Cevapla
  • MİSAFİR 4 yıl önce Şikayet Et
    sen ülkende ırkçılık yap gözünün önünde olmasınlar ama gidip suriyede ölebilirler ozaman garip ülke olmayız .vicdanınız körelmiş sizin. sonuçta orda bir çocuk var sebebi ne olursa olsun babası ne yapıyor onuda bilmiyoruz belki babası yok belki var
    Cevapla
  • Orhan 4 yıl önce Şikayet Et
    Suriyelileri istemeyenler bu cocuk da suriyeye gitsin mi?zaten istemiyorsunuz gitsin topraklarinda ölsün de gözümüzden ırak olsunlar öyle mi?Ne yaptiysaniz onu göreceksiniz hem bu dünyada hem de ahirette unutmayin..Allaha hesap vereceksiniz her seyden..Su sabi sokaklarda yorulurken sizin cocuklar okula hazirlaniyor sicak evlerinizde..Bunun elbette bir karsiligi olacak..
    Cevapla
  • M. KORKMAZ 4 yıl önce Şikayet Et
    Afferim insanımıza. Maşaallah.. Rabbim iyilik sahibi insanları ziyadeleştirsin inşaallah..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'ndaki aksaklık 40 saattir çözülemedi
Tesla 500 beygirlik canavarı tanıttı: Tesla Model 3 Performance