İstanbul ve Kocaeli'de okullar tatil edildi!

İstanbul'da meydana gelen 5.8 büyüklüğüdeki depremin ardından İstanbul ve Kocaeli'de tedbir amaçlı okullar tahliye edilerek eğitime yarım gün ara verildi.

GİRİŞ 26.09.2019 14:31 GÜNCELLEME 26.09.2019 15:26
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İstanbul Valiliği kentte meydana gelen 5.8'lik deprem nedeniyle ilk ve orta dereceli okulların tatil edildiğini açıkladı.

KOCAELİ'DE OKULLAR TATİL EDİLDİ

İstanbul'da meydana gelen 5.8 büyüklüğündeki deprem Kocaeli'de de paniğe neden oldu. Kocaeli merkezinde ve ilçelerde hissedilen depremde kısa süreli panik olurken bina içlerinde olan insanlar hızla kendini sokağa attı. Deprem sonrası panik yaşanan Kocaeli genelindeki okullarda öğrenciler sınıflardan bahçeye çıkarılırken eğitime yarım gün ara verildi. Deprem sonrası korku ile okul önlerine gelen veliler ise çocuklarını alarak evlerine döndü.

BURSA'DA DA OKULLAR TATİL

Bursa Valiliği Marmara Denizi'nde yaşanan deprem sebebiyle okulların bugün tatil edildiğini açıkladıMilli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "İstanbul Silivri Merkezli olarak meydana gelen depremin Bursa’da da hissedilmesi nedeniyle öğrencilerimizde oluşan kaygının giderilmesi amacıyla Bursa’daki tüm okullar Bursa Valiliği kararıyla 26/09/2019 (bugün) saat 14.30 itibarıyla bir gün süreyle tatil edilmiştir"

 

 

YORUMLAR 2
  • Süleyman Arif 4 yıl önce Şikayet Et
    Şu telekom de çevrim dışı kalmasa bu durumlarda...
    Cevapla
  • Hakyol 4 yıl önce Şikayet Et
    millet bu psikoloji ile çocuklarını okula göndermez yarın da
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Teleferik faciasından önceki 5 dakika ortaya çıktı! Her ne olduysa 25 saniye sonra oluyor
Herkes birbirini ihbar ediyor! IBAN korkusu Maliye'yi kilitledi!