Esenyurt'ta bir binada çatlaklar oluştu

Dün meydana gelen 5.8 şiddetindeki depremin ardından Esenyurt'ta bir binada çatlaklar oluştu.

GİRİŞ 27.09.2019 06:59 GÜNCELLEME 27.09.2019 09:31
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

İstanbul'da meydana gelen Silivri merkezli 5.8'lik depremin ardından kentte bazı ilçelerde birçok binada hasar meydana geldi.

 

 

Esenyurt'ta da Esenkent Mahallesi Altan Günbay Sokak'ta bulunan bir sitedeki 5 katlı apartmanda çatlaklar oluştu. Birbirine yapışık olan iki bina arasında açılma sonucu daireler arasında yaklaşık 15 santimetreye kadar yarıklar oluştu.

 

 

Binadaki çatlaklar ve artçı sarsıntılar nedeniyle endişeye kapılan bazı apartman sakinleri kalmak için başka yerlere giderken, kimileri de evinde kalmayı tercih etti.

BİNA MÜHÜRLENMEDİ

Binanın en üst katındaki dairede oturan Veli Coşar, "Bu gece evde kalmayacağız. Bizim iki binanın bitişik kısmında çatlak oluştu. Yani iki bina ayrıldı. Üst kısımda 15-20 santimetre bir aralık oluştu. Aynı zamanda oturduğumuz evin de kapısı bu sarsılmadan dolayı açılmıyor. Bu nedenle gece bu evde kalmayacağız. Yetkililere haber verdik gelecekler. Henüz binada mühürlenme söz konusu yok" dedi

YORUMLAR 3
  • Serdar 4 yıl önce Şikayet Et
    genelde birbirine bitişik binalar.
    Cevapla
  • M.Zeki ARPACIK 4 yıl önce Şikayet Et
    İlahi ikaz ve uyarı olan bu deprem ve sarsıntılar binaları sağlamlaştırmayı değil, kaliteli ve şarefli bir yaşantıyı gerektirdiğini hatırlatıyor. Erdemli, namuslu ve samimi bir yaşantı ile Hz. insan olmaktan öte kurtuluşun olmadığını vijdan ve hafızamıza nakş ediyor.Şu kainat işletmesinin tek ve yegane sahibi ALLAH olduğunu ilan ve ispatla onun sonsuz kudretine karşı kulun haddini bildiriyor.Beşer zülmeder kader adalet eder.
    Cevapla
  • kader 4 yıl önce Şikayet Et
    bu daha once olmus olay olmasın depremı suclamasak mı hemen
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bayraktar TB3 test uçuşlarına devam ediyor
MÜSİAD Başkanı Asmalı'dan İsrail iddialarına sert tepki: 'Manipülasyon yapılıyor'