İzmir'in Bornova ilçesinde bir oto kiralama şirketinde yaşanan ve bir kişinin ağır yaralandığı silahlı saldırının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.
2 Eylül'de Yeşilova Mahallesi'ndeki bir oto kiralama firması sahibi Selami Eroğlu ile iş yerine gelen A.D. ve beraberindeki 3 kişi arasında tartışma başladı.
Sözlü tartışmanın ardından A.D, belinden çıkardığı tabanca ile Eroğlu'na ateş etti. İş yerinin güvenlik kamerası görüntülerinde silahını defalarca ateşlediği görülen zanlı, yanındaki 3 kişiyle birlikte olay yerinden kaçtı.
Ağır yaralanarak Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan Eroğlu'nun tedavisinin devam ettiği belirtildi.
Olayla ilgili soruşturma kapsamında gözaltına alınan 3 kişinin sevk edildikleri hakimlikçe adli kontrolle serbest bırakıldığı, silahlı saldırıyı gerçekleştiren A.D'nin ise arandığı öğrenildi.

Yorumlar 24 Yorum Var
  • Fahri 29.09.2019 08:58
    Allah'tan tabanca tutukluk yaptı
  • Mantık 29.09.2019 08:58
    Yaw diğer adamlar silahla ateş edenle birlikte oraya geldi diye niye tutuklansınlar? Ateş eden kimse o tutuklansın diğerlerinin ne suçu var, benim arkadaşım silahla ateş etti diye beni mi tutuklayacaklar. Mantıklı olan zaten serbest bırakılmaları.
  • seyda 29.09.2019 08:15
    1 kişi ağır yaralı ve olaydaki şahıslarda adli kontol ile serbest bırakılacak?Adaleti kutluyorum
  • Bn Enes 29.09.2019 06:27
    Allah korkusu olmayandan herşey beklenir Nasıl bir vicdan var nasıl bir merhamet taşıyor böyle insanlar aklım fikrim zikrim inancım almıyor Yahu ne olur sa olsun bir cana nasıl kıyabilirsin
  • Hakan 29.09.2019 00:36
    Diğerleri niye serbest bırakılıyor?Dışardakiler ötekini getirip teslim edene kadar, bırakmasınlar arkadaşlarını..
Daha fazla yorum görüntüle