Okul müdürünün öğrenciye kapı kolu fırlattığı iddiası

Denizli'nin Kale ilçesindeki bir ortaokulun müdürü B.K., iddiaya göre, 8'inci sınıf öğrencisi R.İ.K. adlı kız çocuğuna sopayla vurup, kafasına kapı kolu fırlattı. R.İ.K'nin ailesi, okul müdürü hakkında şikayetçi oldu.

Okul müdürünün öğrenciye kapı kolu fırlattığı iddiası
Okul müdürünün öğrenciye kapı kolu fırlattığı iddiası
GİRİŞ 28.09.2019 14:28 GÜNCELLEME 28.09.2019 14:28
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Olay, dün öğle saatlerinde, Yatu Otomotiv Hürriyet Ortaokulu'nda meydana geldi. İddiaya göre 8'inci sınıf öğrencisi 12 yaşındaki R.İ.K., sınıfın kopan kapı kolunu okul müdürü B.K'ye  götürmek istedi. Bu sırada sınıfa giren okul müdürü B.K, duruma sinirlenerek, elindeki sopayla R.İ.K.'nin başına vurdu. Daha sonra kapı kolunu öğrencisinin kafasına doğru fırlattı. Okul Müdürü B.K'nin "Kimse sınıftan dışarı çıkmayacak, bu konu burada kapanmıştır" diyerek öğrencileri tehdit ettiği de ileri sürüldü. Yaşanan olayın ardından kafatasında şişme ve morarma olan R.İ.K, sınıfta gözyaşı döktü. Okul çıkışında ailesine yaşadığı olayı anlatan R.İ.K, hastaneye götürüldü. Çocuğun kafasına pansuman yapılırken, anne N.Ş., okul müdürü B.K'den şikayetçi oldu. Savcılık, olayla ilgili soruşturma başlattı. Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü olayı araştırması için bir müfettiş görevlendirdi.
 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 8
  • Reissssss 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir kaç münferit olayı bütün öğretmen camiasına mal edin, öğretmen düşmanları. Müdürün yaptığı savunulacak birşey değil de 3 tane koyun versen güdemeyecek kaybedecek adamlar çıkıp da öğretmenlere müdürlere laf söylemesin. Evindeki bir kaç çocuğuna söz geçiremeyenler bir de çıkıp akıl vermesin.
    Cevapla
  • ülkücü 4 yıl önce Şikayet Et
    ziraat teknisyenini,elektirik teknikerini labarant memuru 2 yıllık uyduruk bir diplamo ile okul müdürü yaparsan bu hareketler normal öğretmen nedir anlamını bilmez idarecilik nedir hiç anlamaz bizim çocuk yabancı gelmesin yüksek maaş ele gitmesin dersen olacaklarada katlanmak zorundasınız müdürlerim.
    Cevapla
  • Ahmet Konuk 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu kafadan eğitimci olmaz. lisansını iptal edeceksin kardeşim.
    Cevapla
  • Dadas25 4 yıl önce Şikayet Et
    Iddia doğruysa bu yavrumuzun ailesi de okul müdürüne aynı muameleyi yapmalı. Nasıl olsa yapanın yanına kâr kalıyor.
    Cevapla
  • Yavuz Oğuz 4 yıl önce Şikayet Et
    İmkanı olan kesinlikle devlet okuluna çocuk göndermemeli, her açıdan kötü malesef.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Emekli imam kurduğu sistemle elektrik faturasını 3'te 1 oranında düşürdü
Tokat'ta peş peşe depremler: 4,4 büyüklüğünde bir deprem daha!