İstanbul'da bir deprem daha

İstanbul güne son dakika deprem haberiyle uyandı. Saat 9.10'da Marmara Denizi açıklarında 8.1 kilometre derinlikte 3.6 şiddetinde deprem meydana geldi.

GİRİŞ 29.09.2019 09:14 GÜNCELLEME 05.10.2019 11:49
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

İstanbul güne son dakika deprem haberiyle uyandı. Saat 9.10'da Marmara Denizi açıklarında 8.1 kilometre derinlikte 3.6 şiddetinde deprem meydana geldi.

İlk bilgilere göre depremden sonra herhangi bir hasara rastlanmadı.

 

Geçtiğimiz günlerde Silivri açıklarında meydana gelen 5.8'lik deprem büyük paniğe neden olmuştu. 70'den fazla binanın hasar gördüğü kentte, birkaç gün içinde 300'den fazla artçı oldu. 

 

Uzmanlar yorumladı: Büyük İstanbul depreminin habercisi mi?

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 33
  • Ady02 4 yıl önce Şikayet Et
    Çevre Şehircilık bakanlığına duyrulur;Adıyamanın en eski toplu konutları Olan yaklaşı 30 yıllık apartmanlar olan Altınşehir evleri yıkılmak üzere ve içinde insanlar yaşıyor.Adıyamanda bir deprem bölgesinde olduğuna göre yüksek şiddetli bir depremde bu binalar yerle bir olur yani bu binaların enkazında ölenlerin hesabını kim verecek lütfen el atın.
    Cevapla
  • Arife 4 yıl önce Şikayet Et
    Sadaka verin sadaka kazaları belaları Allah'ın izniyle yok eder. Allah yardımcımız olsun .
    Cevapla
  • Dolapdereli Sabri 4 yıl önce Şikayet Et
    ölüm Allah ın emri Hüseyin kardeş
    Cevapla
  • AKhan Denizli 4 yıl önce Şikayet Et
    Nasil olursaniz.Óyle idare olunursunuz.Aynen.Ol deyince olduran Rabbimizin emri dahilindedir her şey.Hic kimse ayetlerden hadislerden incinip gùcenmemeli.aksi takdirde kendimizi sorgulamak gerek.inananlar vatana millete islama karşi olanlarla ayni kefeye destek olmamali.her ne mevzuda olursa olsun.cùnkù hesap gūnùnūn sahibi Allahdir.
    Cevapla
  • Avusturya Ūlkùcù 4 yıl önce Şikayet Et
    Kainatin dùnyanin yaraticisi sahibi Allahdir.Bu depremlerden ve secim gecesi cami duvarlarina karşi şerefine Tayyip diye sarhoş bağiranlari .Yùce Allah gòrmūştúr.Ve ZEYVE milli cůròş arkadaşin hadisi sahihdir.Buhari .ilim .fazlasina gerek yok.esas cahil bence bu hadislere inanmayanlardir.Mùslùmansan inanan idareci sececeksin.Ben sade Allahdan korkarim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ankara’daki Aleviler Turgut Altınok’u destekleme kararı aldı!
HDP’li Altan Tan’dan bomba itiraf! Demirtaş ve Zana'ya ayar: Eşini aday yapan...