Metrobüste yangın! Seferler aksadı

Şişli'de Perpa metrobüs durağında bir metrobüsün motor kısmında yanma meydana geldi. Olay yerine itfaiye ekibi sevk edildi. Yangına görevliler tarafından yangın tüpleriyle müdahale edilirken, vatandaşlar da tahliye edildi. Yangın nedeniyle Söğütlüçeşme istikametine metrobüs seferleri yapılamıyor.

GİRİŞ 30.09.2019 17:42 GÜNCELLEME 30.09.2019 20:34
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Darülaceze-Perpa durağında bir metrobüsün motor kısmında yangın çıktı. Yangın nedeniyle metrobüs seferlerinde aksamalar yaşandı.

 

Darülaceze- Perpa durağı Söğütlüçeşme istikametinde meydana gelen olay iddialara göre şöyle gerçekleşti. Metrobüsün motor kısmından duman yükseldiğini gören vatandaşlar durumu şoföre bildirdi.

Bunun üzerine metrobüs şoförü yolcuları tahliye ederek yangına müdahale etmeye başladı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine Şişli İtfaiye Amirliğine bağlı ekiplerde sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri ise metrobüs şoförünün yangın tüpüyle söndürdüğü yangında soğutma çalışması yaptı.

Motor kısmında meydana gelen yangın nedeniyle Söğütlüçeşme istikametinde seferler yaklaşık yarım saat süreyle durdu. Yol yardım ekiplerinin motoru yanan metrobüsü güvenli bölgeye çekmesiyle seferler normale döndü.

YORUMLAR 9
  • Objektif 4 yıl önce Şikayet Et
    Hani neredesiniz her konuda hükümeti ağız dolusu eleştirenler gıkınız çıkmıyo bakıyorum
    Cevapla
  • VATANDAŞŞŞŞŞ 4 yıl önce Şikayet Et
    İmansız olğu geldi böyle oldu beeeeyaaaaaa
    Cevapla
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne uğurlu başkan be
    Cevapla
  • Murat 4 yıl önce Şikayet Et
    Yahu motor mu dayanır günde kaç sefer yapılıyor bazen motorun orada duruyorum o kadar çok ısınıyor ki patlayacak diye korkuyor insan.. Raylı sisteme geçilemedi bir türlü
    Cevapla
  • vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Her ulaşımda sıkışan noktalara metro planları hazırdı.. Hile ile başa gelmeselerdi. İstanbulda bir sorun olacağı yoktu zaten. Herşeyin hayırlısı..
    Cevapla
  • Hamdi Ahmed 4 yıl önce Şikayet Et
    Yangın olabilir. Önemli olan hızlı müdahele yapılabilmesi, seferlerin hızlı bir biçimde normale dönebilmesidir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Almanya'dan Türkiye açıklaması: Her zaman kolay olmayan bir ortak
IMF'den küresel ekonomi açıklaması: Endişelenecek çok şey var