Nevşin Mengü'ye tokat gibi cevap! 'Yalanlar meclisinin duşakabine üyesi'

Haber7 yazarı Esra Elönü, İstanbul'da yaşanan depremden çok İmamoğlu'nun toplantıya çağrılıp çağrılmadığının konuşulmasına tepki göstererek, isim vermeden Nevşin Mengü'nün açıklamasına tokat cevap verdi.

Nevşin Mengü'ye tokat gibi cevap! 'Yalanlar meclisinin duşakabine üyesi'
Nevşin Mengü'ye tokat gibi cevap! 'Yalanlar meclisinin duşakabine üyesi'
GİRİŞ 01.10.2019 11:22 GÜNCELLEME 01.10.2019 11:22
Bu Habere 49 Yorum Yapılmış

Bazen yüzüm astarından pahalı acizliklere gülüyor. Gülmek gütmektir aynı zamanda. Çaresiz kaldığınız şeyleri ortalıktan süpüremiyorsanız bir kahkahayla en azından bir yere toplarsınız. Bu o şeylerin komik olduğunu değil rezil olduğunu gösterir. Yine bu cüsseli rezillikler taaruzundan kelimelere kaçtığım zamanlar.

 

 

Farkında mısınız ? Depremi değil de bir adamın Türkiye Afet Toplantısına çağrılıp çağrılmadığını konuşuyoruz. Davet edilip  neden gitmediği sorusuna vereceği cevabı olmadığından konuyu çağrılmadım noktasına çekiyor. Davet edilip de gitmediğin yer teyze kızının düğünü değil, Türkiye Afet Müdahale Toplantısı, olman gereken yerde olmayış gevşekliğini, orada olma sorumluluğunu göstermiş insanların hakkına girerek açıklayamazsın .

Hani düşkün olmakla dibi görmeye hevesli olmak arasındaki farkı sayenizde görmüş olduk .  İstanbulun kuyruk acısı için Altunizade Metrobüs durağına bakınız. Yapacağınız icraat yok yapılanı bozarak gündemde kalan başkanı leğen fabrikasına müdür yap.

 

 

Sakın kırgınım deme bana! Bak senin kırgın olduğun dalda kan şakıyor bülbül. Sakın kırgınım deme bana! Bak mihrabına salyalarca gülenlerin ezdiği olmuşsun

Sakın kırgınım deme bana! Bak senin bıraktığın küreğine, hangi hendek kazmaları talip. Bak, senin esnediğin kalende hangi zalim gevşiyor!

 Sakın kırgınım deme bana! Eyyub El Ensari’nin İstanbul sabrını, sana ve inandıklarına ve mazlumlarına İsyanbulayanların kahkahasına zerk etme!

Sen düşenin dostusun düşürene meyletme!

Senin kalbine batan diken bizim elimizi acıtır lakin şu sırtındaki hançerleri hınç erlerine aşikar etme!

İstanbul için bunları yazmıştım. İstanbulun şu halini görüyor musunuz? Bence şöyle vicdanlarınızı bir çalkalayın.

Neyse Asıl komik olan, bu plastik bünyenin yandaşları. Beyinlerini bulaşık süngeriyle sıyırıyorlar demek ki diye düşünüyorum kelimelerinde her türlü artığı görebiliyoruz. Bir hatun var adını yazmam, kalemin de bir onuru var. Önce bu hatun yani konuşan duş başlığı , saç diplerinde nadiren bulunan zeka tohumunu yanlış yere ektirip, s 400 ‘ü neden alıyoruz sorusuyla rutubetli bir kafaya sahip olduğunu bize cayır cayır gösterdi.  Sonra mezbaha psikologluğuna soyundu. İneklerin süt zamanını bekleyen Işıl gibi ilkokul seviyesinde ılık ılık saçmaladı.  Yani inekler bile “Kısa kes Mööngööö” seviyesine geldi. Şimdi de Valiliğin İmamoğlu çağırılıp çağrılmadığı açıklamasına “ Sonuçta çağrılmamış” açıklamasını yapmış.

Hey gidi hey Sonuçta sen de “Yalanlar Meclisinin Duşakabine üyesisin” .. Omurganız bakışınızla doğru orantılı. Duruş yok ki bozukluğu olsun.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 49
  • Çavuş 4 yıl önce Şikayet Et
    Ağzına diline, sağlık E.Elönü bunlar çok daha fazlasını hak ediyor ama utanmazlar, Karneleri sıfır dolu,
    Cevapla
  • Necati 4 yıl önce Şikayet Et
    Tam konuyu anlatmış ama bunu anlamayan çok zeka yoksunu
    Cevapla
  • rabia 4 yıl önce Şikayet Et
    tüm chplilerin beyni, şarkıcı olsun, sunucu müsveddesi olsun, meclisteki olsun, b.başkanı olsun sade vatandaş olsun v.s hepsi sulanmış olmak zorundamı arkadaş...birtanesi de çıkıp ben beyni sulanmamış olanlardan yalancı olmayanlardanım demiyor allasen... aynı yumurta ikizleri bile bukadar birbirine benzemez yahu...bu vatanı sevmiyorsanız topunuz dünyanın başka köşelerine gidin avazınız çıktığı kadar konuşun vesselam.
    Cevapla
  • cahilbiri 4 yıl önce Şikayet Et
    bu siyaset nerdeyse orası batmıştır
    Cevapla
  • Adanalılar 4 yıl önce Şikayet Et
    Gardaşım bu naylonlara ne anlatsan boş çünkü şaşırmış bu ve bunun gibiler. Bunların topunu yok etmedikçe ülkemiz rahat nefes alamaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hollanda Meclisi'nden Türkiye kararı: Kavala ve Demirtaş serbest bırakılmazsa...
Alanya'da CHP ve MHP'nin afiş atışmaları