3 yaşındaki oğlunun dişlerini kıran anne: Zaten süt dişleriydi

Eskişehir'de 9 yaşındaki çocuğuna terlik fırlatıp dişlerini kırdığı iddia edilen anne, 7 bin 500 lira para cezasına çarptırıldı. Anne F.T, olayın kaza olduğunu belirterek kendini, "Oğlum attığım terliği kapmak için hamle yaptı. Hata ile üst dudağına geldi. Kırılan iki dişi süt dişi. Zaten çıkacak ve kökünden yeni dişleri gelecekti" sözleriyle savundu.

3 yaşındaki oğlunun dişlerini kıran anne: Zaten süt dişleriydi
3 yaşındaki oğlunun dişlerini kıran anne: Zaten süt dişleriydi
GİRİŞ 01.10.2019 15:18 GÜNCELLEME 01.10.2019 15:24
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Eskişehir'de 9 yaşındaki çocuğuna terlik fırlatarak dişlerini kırdığı iddiasıyla yargılanan anneye adli para cezası verildi.

 

 

Eskişehir 8. Asliye Ceza Mahkemesinde görülen davanın duruşmasına sanık F.T. ve eşi E.M.T. ile avukatlar katıldı.

Tutuksuz yargılanan anne F.T, karar öncesi son savunmasında suçlamaları reddederek beraatini istedi.

 

 

Olayın kaza sonucu yaşandığını savunan F.T, şu ifadeleri kullandı:

"O zaman 7 yaşlarında olan oğlum M.K.T. ve 3 yaşında olan oğlum ile üçümüz yastık fırlatmaca oynuyorduk. Bazı yumuşak peluş oyuncakları da birbirimize atıyorduk ancak oğlum M.K.T. terliğe yöneldi ve terlikleri bize atmaya başladı. Ben de 'Oğlum onu atmak olmaz bırak' dedim. Attığı terliği yan tarafa doğru atarken, oğlum da terliği kapmak için hamle yaptı. Benim attığım terlik hata ile üst dudağına geldi ve üst iki dişi de bunun sonucu darbe alarak çıktı. Bu iki dişi zaten üst süt dişleriydi. Zaten çıkacak ve kökünden yeni dişleri gelecekti."

Mahkemenin hakimi, sanığa 375 gün adli para cezası verilmesine hükmetti. Söz konusu cezanın maddi karşılığının 7 bin 500 lira olduğu öğrenildi.

Eskişehir'de 20 Haziran 2018'de E.M.T. evine geldiğinde büyük oğlunun dişlerinin kırıldığını görünce şikayetçi olmuştu. Bunun üzerine hakkında dava açılan anne F.T'nin attığı terliğin "silah" sayıldığı belirtilmişti. Boşanma sürecine giren çift, daha sonra ayrı evlerde yaşamaya başlamıştı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 8
  • Şiddet 4 yıl önce Şikayet Et
    Çok sadist kontrolsuz anneler var ,
    Cevapla
  • G.antep27 4 yıl önce Şikayet Et
    Kadin daha once boyle birsey yapmamış somdide kaza olmuş. Baba hemen sikayetci olmuş sikayetci olacagina oturup kendi baksaydi cocuga.Yaziklar olsun
    Cevapla
  • izmir-doğru söyler 4 yıl önce Şikayet Et
    ben bizim adaleti anlamıyorum bizim mahallede o kızı isteme diye sıkıştırılan genç silahla karşıtarafın yüzüne göz altına silah sıktı .karakolda pompalı tüfek demiş serbest yargılanıyor.bacağına kurşun atılan serbest yargılanıyor terlik fırlatan silah sayılıyor bu nasıl iş ya
    Cevapla
  • real 4 yıl önce Şikayet Et
    evladina firlatiyor savunmasız bir cocuga koseye sikistirilan baska bire cahil
    Cevapla
  • Türk 4 yıl önce Şikayet Et
    Yuh, yuuuh!!! Başka bişey demiyorum şu 'Anne'ye"
    Cevapla
  • Yuh ya 4 yıl önce Şikayet Et
    Tamam olabilir kaza ne olmuş yani adalete bak. Trafukte insan hayatını hiçe sayan magandaya, terör sevicilere vatan hainlerine, torbacılara ve hırsızlığı meslek edinenlere ceza vermeyen adalet!!! Anneye oyunda olan kaza için ceza veriyor,
    Cevapla
  • real 4 yıl önce Şikayet Et
    sus cahal cocugun babasida kizip anneyi dovse havalara ziplarsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul'a yeni tünel: Süre 30 dakika kısalacak, açılış tarihi belli oldu!
EYT düzenlemesinden en çok faydalananlar SSK’lı çalışanlar