Adana'nın merkez Seyhan ilçesinde kontrolden çıkan otomobilin yol kenarındaki pastaneye girmesi sonucu 6 kişi yaralandı.

Yiğitcan T. yönetimindeki 01 VF 130 plakalı otomobil, Bülent Angın Bulvarı'nda kontrolden çıkarak pastane önünde oturan 3 müşteriye çarptıktan sonra iş yerinin mutfağına girdi. Kazada üç müşteri, otomobil sürücüsü ve araçtaki iki kişi yaralandı.

Müşterilerden İsmail Eynallı ambulansla Seyhan Devlet Hastanesine kaldırıldı, diğer 5 kişi ise ayakta tedavi edildi.

İşletme sahibi Mustafa Açlan, AA muhabirine, 50 bin lira zararı olduğunu ve bunun karşılanması için gerekli yasal girişimlerde bulunduğunu belirtti.

KAZA ANI KAMERADA

İş yerinin güvenlik kamerasına yansıya görüntülere göre, üç arkadaş aynı masa etrafında oturup sohbet ettiği sırada otomobil kontrolden çıkıyor. Otomobil, kaçmaya fırsat bulamayan üç arkadaşa çarpıyor. Daha sonra otomobil iş yerinin mutfak bölümüne çarparak durabiliyor.

Yaralanan iki müşteri ayağa kalkıp uzaklaşırken, yerden kalkamayan bir müşteriye vatandaşlar yardım ediyor.

Yorumlar 8 Yorum Var
  • Yorgun adam 01.10.2019 22:57
    Neden otomobil Kontrollen cikti diye yaziyorsunuz surucu araba kullanmasini bilmez ise dahada kotuleri olabilir turkiyede her Alis veriste promosyon hediyesi ehliyet verilirse firen yerine gaza basar yayalara saygilari sifir Yaya cizgisinin ustune Park Eder soyledinmi burasi turkiye deyip geciyorlar Eger trafik polislerinin sorumluluk almamasi cezalarinda caydirici olmayisi bizi bu hale getiriyor araba yapay zekali degil ki kontrolden ciksin firen de gaz pedali ve direksiyon kullanan da kalanini siz dusunun
  • Mehmet 01.10.2019 21:40
    masa sandalye bi kaç tabak ne zaman 50.000 oldu ayıp ulan ayıp ..az insan olu aynı kaza sizede gelsin hediye benden..
  • Ercan 01.10.2019 20:50
    Ulan genemi Adana
  • Nemo 01.10.2019 20:11
    Herkese büyük geçmiş olsun. Yoldan geçen kadınında verilmiş sadakası varmış. 10 sn ile kurtarmış.
  • yoldangeçenmaydonoz 01.10.2019 19:14
    adından belli sopalık bi veled.
Daha fazla yorum görüntüle