Gelinini av tüfeğiyle vurmuştu... Cezası belli oldu

Yozgat'ın Sorgun ilçesinde av tüfeği ile gelinini öldürdüğü iddiasıyla yargılanan kaynanaya 25 yıl hapis cezası verildi.

Gelinini av tüfeğiyle vurmuştu... Cezası belli oldu
Gelinini av tüfeğiyle vurmuştu... Cezası belli oldu
GİRİŞ 01.10.2019 19:02 GÜNCELLEME 01.10.2019 19:02
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

Yozgatın Sorgun ilçesine bağlı Kepirce köyünde, çıkan tartışmada 2 çocuk annesi gelini Yasemin Akdoğan'ı av tüfeğiyle vurarak öldüren ve tutuklu yargılanan Münevver Akdoğan (75), 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Olay, 3 yıl önce, Sorgun ilçesine Kepirce köyünde meydana geldi. Köyde aynı evde oturan Yasemin Akdoğan ile psikolojik sorunları olduğu iddia edilen kayınvalidesi Münevver Akdoğan arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyüyüp kavgaya dönüşmesi üzerine Münevver Akdoğan, 12 yıllık gelinini evdeki av tüfeği ile vurarak öldürdü. Olaydan sonra kaçan Münevver Akdoğan, kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Akdoğan çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Münevver Akdoğan hakkında, 'kasten öldürme' suçundan dava açıldı.

'GELİNİMİ ÇOK SEVERDİM'

Yozgat Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın karar duruşmasına, Münevver Akdoğan ile avukatı katıldı. Akdoğan, son savunmasında, "Ben gelinimi çok severdim. Alzheimer hastasıyım ne yaptığımı bilmiyorum, pişmanım" dedi. Mahkeme heyeti, Akdoğan'ı önce ağırlaştırılmış müebbet hapis, daha sonra ise 'iyi hal' indirimi uygulayarak 25 yıl hapis cezasına çarptırdı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 34
  • kuscuh 4 yıl önce Şikayet Et
    cadi kaynana gelinini cok seviyormusmus?!?
    Cevapla
  • Asigurur 4 yıl önce Şikayet Et
    Ülkemizde Kadın Cinayetlerinin Boşanmaların %80-90 nı Maddi Sorunlardan Kaynaklanıyor
    Cevapla
  • İlyas 4 yıl önce Şikayet Et
    onu da Tayyip Erdoğana yıkın reziller. Cinayetlerin inançsızlıktan kaynaklandığını görmezden gelin. Sanki zenginler mal mülk veya diğer hısları yüzünden hiç adam öldürmüyor. Allahın emrine uyun ,adam gibi yaşayın. Hepsi bu.
    Cevapla
  • gazi 4 yıl önce Şikayet Et
    Benim arkadaşımın baldızıydı 25 yıl iyi olmuş
    Cevapla
  • gariban 4 yıl önce Şikayet Et
    genel olarak "iyi hal indirimi" artık yasaklansın...
    Cevapla
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    3 sene sonra cikar
    Cevapla
  • Kızz 4 yıl önce Şikayet Et
    az olmuş bile
    Cevapla
  • Ahmet YILMAZ 4 yıl önce Şikayet Et
    Vallahi ben bakmaya kıyamadım rahmetliğe. Bu cani nasıl kıymış. Kanunlar hep erkekleri cezalandırmamalı bu kadına ceza verilmeli: Basında yer aldığı gibi hep erkekler şiddet uygulamıyor kadınlar da çok uyguluyor.
    Cevapla
  • Adnan 4 yıl önce Şikayet Et
    Ben bu iyi hal indirimini hala anlamıyorum. Kravat takan iyi oluyor, peki bu kadın ne yaptı acaba, Ayrıca anlamadığım, diğer suçlular mahkemede hakime küfür mü ediyorlar da iyi adam olmuyorlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti
DEM Parti'den skandal Türk bayrağı kararı!