Anaokulunda skandal görüntüler! Soruşturma başlatıldı

İzmir’in Gaziemir ilçesindeki anaokulunda öğrencilere şiddet uyguladıkları ve kaba davrandıkları belirlenen 2 öğretmen hakkında, idari inceleme başlatıldı.

Anaokulunda skandal görüntüler! Soruşturma başlatıldı
Anaokulunda skandal görüntüler! Soruşturma başlatıldı
GİRİŞ 01.10.2019 19:57 GÜNCELLEME 01.10.2019 19:57
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

İlçede hizmet veren özel anaokulunda okuyan 3 yaş grubu öğrencilerinin, annelerine, öğretmenlerinin kendilerine çok kızdığını söylemesi üzerine, veliler okula gitti. Okul müdürüyle birlikte güvenlik kamerası kayıtlarını izleyen veliler, öğretmenler G.K. ve S.A.’nın, çocuklara fiziksel şiddete varacak derecede kaba davrandığını fark etti.

Velilerin şikayeti üzerine, söz konusu öğretmenler hakkında, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından idari inceleme başlatıldı. Öte yandan, velilerin suç duyurusunda bulunması üzerine, savcılık da adli soruşturma başlattı.

YORUMLAR 16
  • Xxx 4 yıl önce Şikayet Et
    Sevgi olmayan şefkati olmayan öğretmen olmasın.hele bizim okulda var Birtane ya bunu nasıl ana okulu öğretmeni yaptınız çocuğu kucağına almayan başını okşamayandan öğretmeni olur ya.
    Cevapla
  • Ahmed 4 yıl önce Şikayet Et
    Öğretmene istemediği öğrenciye eğitim vermeme hakkı verilmeli. Madem öğrenciyi eğitemiyor, şiddet uygulamak yerine eğitim vermeme hakkı olmalı. O zaman aile çocuğunu NE yapacağını düşünsün ama Şiddet çözüm değil.
    Cevapla
  • birtürk 4 yıl önce Şikayet Et
    genemi İZMİR
    Cevapla
  • Ayhan 4 yıl önce Şikayet Et
    Çocuğun burnunu silmeyi göze alamayan öğretmen olmasın kardeşim. Hele hele okul öncesi öğretmeni hiiç olmasın. Para için kendinizi de o masum yavruları da ailesi de perişan etmeye hakkınız yooook...
    Cevapla
  • Ellerin kırılsın 4 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim sana da yaşatsın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'li anketçi açıkladı! CHP kendi adayının kuyusunu kazıyor! O ilçe adayına çekil baskısı
Ankara’daki Aleviler Turgut Altınok’u destekleme kararı aldı!