Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "Uçakların inmediği havaalanları, arabaların geçmediği köprüler var. Kanal İstanbul'dan inşallah vazgeçersiniz." dedi. Karamollaoğlu'nun sözleri büyük eleştiri aldı.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, haftalık basın toplantısında gündemi değerlendirdi.

Temel Karamollaoğlu, "Uçakların inmediği havaalanları, arabaların geçmediği köprüler var. Kanal İstanbul'dan inşallah vazgeçersiniz." dedi. Karamollaoğlu'nun sözleri tepki çekti.

Bu yaştan sonra insanları kendine güldüren Karamollaoğlu sözlerini şöyle sürdürdü;

Çünkü son zamanlarda lafı edilmiyor ama sessizlik her zaman hayra yorulmamalı diye düşünüyorum. Endişemi var bize doğrudan doğruya ekonomiye katkı sağlamayacak her harcama istraftır eğer ekonominin düzelmesini, işsizliğin ortadan kalkmasını istiyorlarsa bütün imkanlarımız ne varsa tamamını üretime tahsis etmek mecburiyetindeler. Üretim artmadan ekonomi düzelmez üretim artmadan işsizlik ortadan kalkmaz, üretim artmadan dış ticaret dengesi düzelmez. 

VATANDAŞLAR KONUŞMA YAPMASINA İZİN VERMEYİP, PROTESTO ETMİŞTİ

İstanbul'da düzenlenen 'Sivas Tanıtım Günleri' etkiliğine katılan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu vatandaşlar tarafından protesto edilmişti. 'Sivas Tanıtım Günleri' etkinliğinde sahneye çıkan Temel Karamollaoğlu'nu bir grup öfkeli vatandaş ıslıklarla protesto ederek konuşma yapmasına izin vermemişti.

Yorumlar 134 Yorum Var
  • Doğru insan 08.10.2019 13:32
    İnsanlar birbirinin fikirlerini dinler doğrusunu alır yanlışını kabul edilmez ama hakaret hicdorudeyil kim olursaolsun Almanya
  • Necmi 06.10.2019 23:25
    İlahi adalet elbet bir gun tecelli edecektir. Allah bu gunlerimizi aratmasin. Sonumu hayir olur insallah.
  • Ahmet duman 06.10.2019 15:00
    Erbakan hocam olsa diyen ŞEYLER'e söylüyorum ki Erbakan hocamız VAR İKEN BİLGE BAŞKAN'ı baş tacı etti. AKP'yi de Siyonizm'in kurduttuğunu söyledi. Reis için söylediklerini yazsam ağlamanız lazım. Hadi hayırlı TRAŞLAR.
  • ABDULLAH 04.10.2019 15:07
    Muhalefet liderlerinin çoğunu dış mihraklar satın almıştır. Allah bizleri adaletle idare eden idarecilerden mahrum bırakmasın. kendi menfaatini düşünen idarecilerden muhafaza etsin amin
  • Ahmet 04.10.2019 07:03
    İngiliz ajanı İngiliz talepleri söylüyor kanal İstanbul getirisi ne düşündün mü
Daha fazla yorum görüntüle