Altunizade'de şaşkına çeviren çözüm

İBB'nin Altunizade metrobüs durağında yaşanan yoğunluğa getirdiği çözüm, şaşkınlığa neden oldu. Akbil basılan turnikeler üst geçidin girişine yerleştirdi, yolun karşısına geçmek isteyen vatandaşlar da kart basmak zorunda kaldı. Bir vatandaş tepkisini, "Çok saçma ve yanlış bir uygulama" sözleriyle dile getirdi.

GİRİŞ 04.10.2019 11:18 GÜNCELLEME 04.10.2019 11:24
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Altunizade metrobüs durağında oluşan yoğunluk sonrası turnikeler üst geçidin girişine yerleştirildi. Böylece üst geçitten yolun karşısına geçmek isteyen vatandaşlar da kart basmak zorunda kaldı. Bu durum vatandaşlar tarafından tepki çekti.

 

 

Altunizade metrobüs durağında sabah saatlerinde sık sık insan seli yaşanıyordu. Geçtiğimiz günlerde yapılan yeni uygulama ile metrobüs durağındaki turnikelerin yeri değiştirilerek üst geçidin girişine konuldu. Böylece metrobüsü kullanmak isteyen vatandaşların yanısıra yolun karşısına geçmek isteyen vatandaşlar da turnikelerden geçmek için kart basmak zorunda kaldı. Vatandaşlar bu duruma tepki gösterdi.

Durumdan şikayetçi olan bir vatandaş, “Çok saçma ve yanlış bir uygulama bence. Ben normalde çok fazla kullanmıyorum ama ilk kez bu sistemi kullanacağım” dedi.

 

 

İBB sözcüsü Murat Ongun ise sosyal medya paylaşımında, "Altunizade üst geçidinin ücretli olduğu haberi doğru değildir. Kullanan herkesin bildiği gibi üst geçidin diğer kısmında konut alanı mevcut değil. Etrafı bağlantı yollarıyla çevrili bir yeşil alan var. Oraya da üst geçidin hemen altındaki metro alt geçidinden geçilebilmekte" dedi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 4
  • emekçi 4 yıl önce Şikayet Et
    müstehaktır.
    Cevapla
  • istanbullu 4 yıl önce Şikayet Et
    saçmalardan seçmeler chplilerin en iyi bildiği şey sızlanmak,şikayet etmektir. eleştirilmeyi hazmedemezler. o yüzden demokratik ortamlarda iktidarları kısa sürelidir.
    Cevapla
  • Güzel güzel 4 yıl önce Şikayet Et
    Herşey çok güzel oldu paralı üst geçit ha dahiyane
    Cevapla
  • Nail 4 yıl önce Şikayet Et
    oy verirken saçma demiyordunuz Erdoğan düşmanlığı gözünüzü kör etti. saçma değil chp nin yaptığı ancak bu kadar olur diyeceksin Cumhuriyet gazetesaine aylık 350 bin lira yardım yapıyor ibb bu saçma değil ama değil mi sizi ikiyüzlü körler sizi...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tarım Kredi Market'ten yeni indirim! Yeni liste yayınlandı
Emekli imam kurduğu sistemle elektrik faturasını 3'te 1 oranında düşürdü