Bahçeli'nin sağlık durumuyla ilgili MHP'den yeni açıklama

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin sağlık durumuyla ilgili MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, önemli açıklamalarda bulundu. Akçay, Bahçeli'nin istirahat ettiğini ancak bütün gelişmeleri ve gündemi anbean takipte olduğunu bildirirken, " İstirahat halinde. Bütün görüşmeleri, çalışmaları anbean takip ediyor. Meclisin açılışından komisyon çalışmalarına kadar sürekli irtibat halindeyiz, görüşüyoruz," diye konuştu.

GİRİŞ 04.10.2019 17:28 GÜNCELLEME 04.10.2019 17:29
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin sağlık durumuyla ilgili medya ve sosyal medyada çıkan yalan haberlerin ardından MHP'den yeni bir açıklama daha geldi. MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, Bahçeli'nin sağlığıyla ilgili konuştu.

 

 

MHP Grup Başkanvekili Akçay ve Muhammed Levent Bülbül ile milletvekilleri, Yaşlılar Haftası dolayısıyla Yörtürk Huzurevi'ni ziyaret etti.

Son dakika: MHP lideri Bahçeli'den çok önemli açıklamalar

 

 

Ziyaretin ardından AA'ya Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin sağlık durumuyla ilgili açıklama yapan Akçay, MHP liderinin özel kaleminin gerektiğinde açıklama yaptığını belirtti.

BAHÇELİ'NİN SAĞLIK DURUMU İYİ

 Bu konunun devamlı gündeme getirilmesine tepki gösteren Akçay, "İstirahat halinde. Bütün görüşmeleri, çalışmaları anbean takip ediyor. Yani Meclisin açılışından komisyon çalışmalarına kadar sürekli irtibat halindeyiz, görüşüyoruz, bilgi sunuyoruz. Bize talimatlar veriyor. Bunun dışında bir şey söylemeye gerek yok." değerlendirmesinde bulundu.

 

 

SEMİH YALÇIN'DAN SERT TEPKİ 

 MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın dün akşam   saatlerinde Twitter hesabından Devlet Bahçeli'nin sağlık durumuna ilişkin bilgiler vermişti.

Twitter hesabından paylaşımda bulunan Yalçın; sosyal medyada Bahçeli'nin sağlık durumuna ilişkin haberlerin yer aldığına dikkat çekmişti. 

Yalçın yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Kemal Özkiraz isimli bir müptezelin odağında olduğu anlaşılan spekülasyon ve kaos amaçlı bu tür uydurma haberlere itibar edilmemelidir. Camiamızda infial yaratmak, fitne ateşini harlamak için ortaya atılmış olan bu maksatlı iddia, alçakça üretilmiş bir yalandan ibarettir.

Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin sağlık durumu, kendisinin siyasetten uzaklaşmasını umanları ye'se sürükleyecek, meydanı boş bulmayı bekleyenleri hayal kırıklığına uğratacak kadar iyidir."

.

.

 

 

YORUMLAR 14
  • izmit41 4 yıl önce Şikayet Et
    milletimiz ve ülkemiz için ne hayırlıysa inşallah hakkınızda o olur Sayın Devlet Bahçeli
    Cevapla
  • lokman 4 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim acil şifalar versin
    Cevapla
  • Hamdi 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah şifa versin
    Cevapla
  • tito 4 yıl önce Şikayet Et
    varol asil kurt
    Cevapla
  • Tarık 4 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim sayın başkana şifalar versin, Türkmen beyinin toprağı sağlam çabucak iyileşir inşallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sırrı Sakık TBMM bahçesinde PKK terörünü kutsadı! Önder Aksakal'dan efsane yanıt
Uzman isimden dikkat çeken faiz yorumu: ‘Merkez’ sürpriz yapabilir