Meteoroloji uyardı: Hafta sonuna dikkat

Meteoroloji'den yapılan açıklamaya göre; Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun kuzeybatısı ile Batı Karadeniz bölgelerinde sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak bekleniyor.

Meteoroloji uyardı: Hafta sonuna dikkat
Meteoroloji uyardı: Hafta sonuna dikkat
GİRİŞ 04.10.2019 18:51 GÜNCELLEME 04.10.2019 18:54
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun kuzeybatısı ile Batı Karadeniz bölgelerinde sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak bekleniyor.

 

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, bugün akşam saatlerinden itibaren yurdun kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun kuzeybatısı ile Batı Karadeniz'in sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Çanakkale ile Balıkesir'in batı kıyı ilçelerinde ve Antalya'nın doğu ilçelerinde kuvvetli, İzmir, Aydın ve Muğla çevrelerinde yer yer çok kuvvetli olması bekleniyor.

 

 

Hava sıcaklıklarının, iç ve batı kesimlerde 4-6 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli değişiklik olmayacağı öngörülüyor.

Rüzgarın, güney ve güneybatı yönlerden orta kuvvette, Akdeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu ve Afyonkarahisar çevrelerinde güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli ve yer yer fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

Meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, hortum ve yağış anında kuvvetli rüzgar, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 4
  • Olcay 4 yıl önce Şikayet Et
    Ulan Ekreme de haber verin. Adam sonra Bodruma gidiyor kızıyonuz. Nerden bilecek adam? Hem telefon edin, mesaj bırakın, hem de fax çekin. Ekocumla herşey güzel olacak!
    Cevapla
  • yunus 4 yıl önce Şikayet Et
    yagsin artik,ortalik haken yaniyor antalyada!!!
    Cevapla
  • xyz 4 yıl önce Şikayet Et
    Tamam dikkat ederiz meteoroloji bey.
    Cevapla
  • O.T. 4 yıl önce Şikayet Et
    yağmadığı gün yok ki metoroloji bey
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Seçime 3 gün kala CHP'de kaos! Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu kavgası
Rusya açıkladı! Terör saldırısında acı bilanço