Sarıyer'de zincirleme kaza

Sarıyer'de yağmur sonrası kayganlaşan yolda zincirleme trafik kazası oldu. Nilsu Kılıç'ın kullandığı araç, virajı alamayıp elektrik direğine çarparak yola savruldu. Duramayan 4 aracın daha karıştığı zincirleme kazada bir kişi yaralandı.

Sarıyer'de zincirleme kaza
Sarıyer'de zincirleme kaza
GİRİŞ 05.10.2019 10:47 GÜNCELLEME 05.10.2019 10:53
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Sarıyer'de yağış nedeniyle kayganlaşan yolda 5 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi. Kazada bir kişi yaralandı.

Kaza, Sarıyer Hacı Osman Bayırı Caddesi'nde saat 07.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre Sarıyer istikametine giden Nilsu Kılıç'ın kullandığı 35 GC 3051 plakalı otomobil yağış nedeniyle virajı alamayarak, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Kaldırımdaki elektrik direğine çarpan otomobil daha sonra yola savruldu. Kazayı gören diğer sürücülerin de duramaması nedeniyle zincirleme trafik kazası meydana geldi.

 

 

5 aracın karıştığı kazada 1 kişi yaralandı. Kazanın ardından Nilsu Kılıç ise kısa süreli şok yaşadı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı sürücü sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

 

 

"EL FRENİNİ ÇEKEREK DURMAYA ÇALIŞTIM AMA DURAMADIM"

Yağışın etkisiyle duramadığını söyleyen bir sürücü, "Ben duramadığım için yoldan çıktım. Yağışın da etkisi var ben el frenini çekerek durmaya çalıştım ama kaydı duramayarak kaza yaptım" dedi.

"YOLUN ISLAK OLMASI NEDENİYLE DİĞER ARAÇLAR DA DURAMADI"

Kazaya karışan başka bir sürücü ise, "Kazaya neden beyaz araç virajı alamayarak kaldırımdaki elektrik direğine vurarak yan dönüyor. Diğer arabalar ona çarpmamak için frene basınca yolunda ıslak olması nedeniyle zincirleme trafik kazası meydana geldi. 1 kişi yaralandı ama yaralının ciddi bir durumu yok" diye konuştu.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 9
  • mısafır 4 yıl önce Şikayet Et
    araba banka kredilidir ondan panik yapmıştır kadıncağız birde yağışlı havada firene güvenme yavaş git hayatının şokunuda yaşama yinede geçmiş olsun mala gelmiş önemli değil.
    Cevapla
  • babsu 4 yıl önce Şikayet Et
    frene basınca araba kayar daha hızlanır önden vurmak yerine el freni çekip arkayı yada yandan vurmak tecrübe ister helal sana
    Cevapla
  • izmir-doğru söyler 4 yıl önce Şikayet Et
    el fren ile durmak arka 2 tekeri kilitler ve araba 4-5 metre kaydırır. normal frende 4 tekerli kilitler daha güvenlidir.
    Cevapla
  • blob 4 yıl önce Şikayet Et
    el freni evet, drift mi yapacaktın bacım, geçmiş olsun herkese.
    Cevapla
  • Aslan 4 yıl önce Şikayet Et
    E duramadıysanız yağışlı havada yavaş gideceksiniz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ebu Ubeyde’nin konuşmasının tamamını yayınlıyoruz... Bütün dünyaya duyurdu:Hazırlanıyoruz!
ABD hazırladı! Skandal rapora Türkiye'den tepki!