Erdoğan'dan ABD'ye tarihi ayar: Artık söz bitti...

Son dakika... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kızılcahamam kampında yaptığı konuşmada güvenli bölgeye yönelik önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, ''Kara devriyesiymiş, hava devriyesiymiş bütün bunların hikaye olduğunu gördük. Sözün bittiği yerdeyiz. Sürekli yüzümüze gülenlere diyoruz ki 'artık söz bitti''' ifadelerini kullandı.

GİRİŞ 05.10.2019 12:58 GÜNCELLEME 05.10.2019 12:58
Bu Habere 89 Yorum Yapılmış

Fırat'ın doğusu ile ilgili ABD'nin amacının oyalamadan öteye bir şey olmadığını belirten Erdoğan, ''Amacımız Fırat’ın doğusunu barış pınarları ile sulamaktır. 2 milyon kişiyi iskan etmeyi planlıyoruz. Planımız hazır. BM’de bunların kitapçıklarını teslim ettik. Türkiye, sınırları dibindeki terör oluşumlarına asla göz yummayacağını sayısı defa tüm dünyaya ilan etmiştir. Maalesef bu süreçte ülkemiz sürekli oyalanmaya başlamıştır. Biz de kendi göbeğimizi kendimiz kesmeye kararlıyız. Fırat’ın doğusu ile ilgili her türlü ikazlarımızı yaptık. Yeteri kadar da sabırlı davrandık. Hava devriyesi, kara devriyesi… Hikaye olduğunu görüyoruz. Siz PKK/YPG’yi terör örgütü olarak tanıyor musunuz, tanımıyor musunuz bunu açıklayın. Sözün bittiği yerdeyiz. Bizi oyalayanlara diyoruz ki artık söz bitti. Hazırlıklarımızı yaptık, gereken talimatları verdik. Hazırlıklarımızı yaptık, harekat planlarımızı tamamladık, gereken talimatları verdik. Kararı verilen ve süreci başlamış olan altını çiziyorum barış pınarlarının önünü açma vakti belki bugün, belki yarın denebilecek kadar yakındır. Hem karadan hem havadan bu harekatı yürüteceğiz.'' açıklamasında bulundu. 

 

 

YORUMLAR 89
  • Reis C* 4 yıl önce Şikayet Et
    Hepsinin hikaye olduğunu munbic ten biliyoruz ikinci kez denemek belki siyaset icabıdır çok geciktik ama sonu hayırlı olsun gerisi önemsiz... ALLAHUEKBER... cCc
    Cevapla
  • bekir 4 yıl önce Şikayet Et
    Ya Allah bismillah deyip girelim artık. Onlar abdye biz Allah'a güveniyoruz.
    Cevapla
  • Memo 4 yıl önce Şikayet Et
    Hava savunmasız olduğu için galiba bekliyoruz. S400 çalışırsa hemen fırat ın doğusuna gireceğiz.
    Cevapla
  • mehmetçik 4 yıl önce Şikayet Et
    ABD anlamaz.kendi çıkarına bakar.geldikler gibi geri gideceklerini hiç anlamaz.
    Cevapla
  • Eytli 4 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak
Fiat Topolino Türkiye’de 449 bin TL’den satışa çıktı! İşte özellikleri...