İş ciddiye binince teröristler tutuştu! Türkiye'yi tehdit ettiler

Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan'ın Fırat'ın Doğusuna yönelik operasyon açıklamaları ABD destekli terör örgütü SDG'yi tutuşturdu. Başkan Erdoğan'ın net operasyon açıklamaları sonrası ürken terör örgütü, Türkiye'yi sözde tehdit etti.

İş ciddiye binince teröristler tutuştu! Türkiye'yi tehdit ettiler
İş ciddiye binince teröristler tutuştu! Türkiye'yi tehdit ettiler
GİRİŞ 05.10.2019 15:06 GÜNCELLEME 05.10.2019 17:50
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Reuters'ın haberine göre, Türkiye'nin sınırlarını ve kendi iç güvenliğini korumak için hazırlığını yaptığı olası harekatı 'tahrik amaçlı saldırı' diye nitelendiren terör örgütü SDG, ''Suriye'nin kuzeydoğusundaki bölgelerini korumak için her türlü tahrik amaçlı saldırıyı topyekün bir savaşa dönüştürmekte tereddüt etmeyeceğiz'' şeklinde küstah bir açıklama yaptı.

 

 

Haberde, ''Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Cumartesi veya Pazar günü, Suriye'de Fırat nehrinin doğusunda SDG tarafından kontrol edilen bölgeyi hedef alan hava ve kara askeri operasyonu yapacağını söyledi'' ifadelerine yer verildi. 

ERDOĞAN RESTİ ÇEKTİ

 

 

Erdoğan, bugün gerçekleştirdiği konuşmada "Müttefiklerimize sorumuz gayet açıktır, siz SDG adıyla gözlerden kaçırmaya çalıştığınız PKK/YPG'yi terör örgütü olarak tanıyor musunuz, tanımıyor musunuz bunu açıklayın?" demiş ve şu ifadeleri kullanmıştı: 

"Ülkemizi terör örgütünden uzak tutmak için sürekli yüzümüze gülenlere diyoruz ki artık söz bitti. Bir taraftan Irak tarafından 30 bin civarında TIR'ı Suriye'ye sokacaksınız, silah, mühimmat yüklü bunları terör örgütüne teslim edeceksiniz sonra stratejik ortağız diyeceksiniz.

Hazırlıklarımızı yaptık, harekat planlarımızı tamamladık. gereken talimatları verdik. Kararı verilen ve süreci başlamış olan barış pınarlarının önünü açma ihtimali belki bugün belki yarın denecek kadar yakın. Hem karadan hem de havadan bu harekatı yöneteceğiz. Kendi göbeğimizi kendimiz kesmeye karar verdik." 

YORUMLAR 14
  • seyfi almaz 4 yıl önce Şikayet Et
    ula sizden korkan sizin gibi olsun
    Cevapla
  • garip 4 yıl önce Şikayet Et
    Operasyon başlarsa ülkemizde ciddi bir güvenlik tadbiri almayı unutmayın özellikle operasyonun ilk aşamasında bütün şehirlerde sıkı kontroller aramalar baskınlar yapılmalıdır operasyon süresince meskun mahal baskınlarını savcıların iznini beklemeden yapılmalıdır düzenleme mutlak yapılmalıdır sansasyonel eylemlere izin vermemek için çok dikkatli olmalıyız .şüphelendigimiz durum olursa devletimizi hemen haberdar etmeliyiz mehmetçik cephede mücadele verirken biz burda uyuyamayız zafer batılın değil islamın olacak zafer peygamber sav min ordusunun olacak
    Cevapla
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Olur uyanık oluruz. Sen de artıl Abd için girdiğimizi anla artık.
    Cevapla
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Sinek sesi mi o?
    Cevapla
  • şems 4 yıl önce Şikayet Et
    Amerikalılar müşterek devriyede iken tüm zayıf noktaları tespit etmişlerdir. askerimizin çok uyanık olması gerekir. çünkü hain amerikalılar tüm bilgileri paylaşmıştır. en ufak dalgınlık çok şeylere neden olabilir. merhamet bitti.
    Cevapla
  • Halil 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne tespiti ya, devriye Türkiye de olmuyor Suriyede oluyor. Bizim askerin nesini tespit edecekler her şey ortada
    Cevapla
  • tarafsız.. 4 yıl önce Şikayet Et
    Toplanın ki yok oluşunuz kolay olsun..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz duyurdu: Emekliler için özel çalışma
Rusya NATO'yu göz hapsine aldı! O ülkelerden ev satın alıyorlar