İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden kilolu polisler için yeni yöntem

İstanbul'da çalışan polisler için ilginç bir adım atılıyor. İstanbul'daki polisler spora başlıyor. İstanbul Emniyet Müdürlüğü 39 ilçede 42 salonla anlaştı. 20 bin polise tek tip eşofman dağıttı ve haftanın bir günü 3 saat izin verdi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden kilolu polisler için yeni yöntem
İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden kilolu polisler için yeni yöntem
GİRİŞ 06.10.2019 12:26 GÜNCELLEME 06.10.2019 12:26
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Megakent'te görevli polislerin fit bir görünüme kavuşmaları için 3 saat izin verildi, 42 salon ayarlandı. İstanbul'un güvenliğinde önemli bir paya sahip olan polisler için İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan ankette; 16 bin polis vakitsizlik ve salon ücretleri nedeniyle spor yapamadığını belirtti.

SPOR İZNİ VERİLDİ

Bu anketin sonucunun ardından harekete geçen İstanbul Emniyet Müdürlüğü 39 ilçede 42 salonla anlaştı. 20 bin polise tek tip eşofman dağıttı ve haftanın bir günü 3 saat izin verdi. Bu projeyle polislerin hem fit bir görünüme hem de sağlıklı bir vücuda kavuşmaları hedefleniyor.

YORUMLAR 21
  • Osman 4 yıl önce Şikayet Et
    Hollanda da bir defa polis oldugun zamn omur boyu polis olacaksin diue birsey yok. Adam senin calismana bakarak perfermansina bakarak yillik yada iki uc bes yillik kontrat yapiyor. Tekrarinda istedikleri kosullara uygun degilsen kontratini uzatmiyorlar. Ayni durum neredeyse butun mesleklerde gecerli ister polislik ister ogretmenlik veya doktoruk farketmiyor.
    Cevapla
  • Kadir 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu her polis böyledir anlamına gelmez.ama adamlar bı yaşa geldim ancak petrol de çay ocaklarında oturup nöbet tutuyor.ne stress den bahsediyorsunuz yalan konuşmayın gidin AB ülkelerinin polislerine bakın.Allah emniyet mensuplarımızı korusun başımızdan eksik etmesin.
    Cevapla
  • Kory 4 yıl önce Şikayet Et
    Devlet memurlarinin yeterince izinleride var haddinden fazla paralarida var emniyet mudurlugu olarak arkadaslar bu sekilde gobekli polis olmaz kendinize ceki duzen verin diyeceksin cekileceksin kenara.bu gobekler hep yatmaktan
    Cevapla
  • yoru yorum 4 yıl önce Şikayet Et
    Kusura bakma katılmıyorum. Kolluk hizmetleri stresli bir iş. Bu stres gece nöbeti ve dengesiz beslenmeye bağlı bir durum. Bir de Megakentten bahsediyoruz.. Polis karar vermez trtr" o savcıların işi. Polis 30 hırsız yakalasa savcı delil yetersizliğinden 2 sini içeri alıyor. Polis e yetki gelsin bak nasıl aslan olur.
    Cevapla
  • metin 4 yıl önce Şikayet Et
    devlet memurunun izni var doğru polisin yok
    Cevapla
  • yorum 4 yıl önce Şikayet Et
    Polisin senelik izin hakkı ve çalışma şartları hakkında bilgin var mı kory efendi, herkesi kendin gibi yan gelip yatar mı sandın, yoksa polisle bir alıp veremediğin mi var.?
    Cevapla
  • Trtr 4 yıl önce Şikayet Et
    Siz sporu boşverin önce kafalarını değiştirin mavi yakalı polisler işimizi görmüyor gittiğimize niye geldiniz demedikleri kalıyor.Bir kaç kere hırsız girdi polis neredeyse sen çalmışsındır demediği kaldı.Hepte takipsizlik kararı ve zaman aşımı bırakın bu sporu önce kafayı değiştirin.Yunus polisleri hariç diğerleri boşa kürek
    Cevapla
  • hbb 4 yıl önce Şikayet Et
    İzinle olmaz her gün 1 saat eğitim verecen emniyet binalarında.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
WSJ: ABD, İsrail'e 1,3 milyar dolarlık yeni askeri desteğe hazırlanıyor
IMF'den Türkiye açıklaması