CHP'li belediyeden skandal! Türk Bayrağını ve TC ibaresini kaldırdı

CHP'li İzmir Karaburun Belediyesi'nin yeni personel kimlik kartlarında Türk bayrağını ve T.C. ibaresini kaldırdığı ortaya çıktı. CHP'li belediyenin skandal uygulamasına tepkiler çığ gibi büyüyor.

CHP'li belediyeden skandal! Türk Bayrağını ve TC ibaresini kaldırdı
CHP'li belediyeden skandal! Türk Bayrağını ve TC ibaresini kaldırdı
GİRİŞ 06.10.2019 22:07 GÜNCELLEME 07.10.2019 14:50
Bu Habere 193 Yorum Yapılmış

Türkiye'de yıllardır devlet kurumlarının başında yer alan T.C. ifadelerinin kasıtlı olarak kaldırıldığı yönünde algı operasyonu yapan CHP'nin ikiyüzlü politikası gün yüzüne çıktı. Bu algı operasyonuna seçimleri kazandığı belediyelerde tabelalara T.C. ibaresi ekleyerek  de devam eden CHP, büyük bir skandala imza attı. 

 

 

Daha önce kendini belediye şirketlerine müdür olarak atayarak ikinci bir maaş bağlanmasıyla eleştirilen CHP'li Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, bu kez de çalışanlarına verilen yeni tanıtım kartlarında yaptığı değişikle tepki topladı.

İlkay Girgin Erdoğan, yeni personel kartlarının üzerindeki belediye yazısının önündeki TC ibaresi ile kimlik kartının sol üst köşesinde yer alan Türk bayrağı kaldırıldı.

 

 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, sosyal medya hesbaı Twitter'dan uygulamaya tepki gösterdi. Dağ, sosyal meyda paylaşımında yaptığı paylaşımda "Liyakati ve etik değerleri hiçe sayarak belediye şirketine kendisini müdür olarak atayan ve belediye iştiraklerine yakınlarını yerleştiren Karaburun Bld. Başkanı, şimdi de belediye kartlarından Türk bayrağını kaldırmış. Bir CHP'linin bayrakla ne sorunu olur demeyin, oluyor malesef" ifadelerine yer verdi.

AK Parti İzmir Milletvekil Alpay Özalan, verdiği tepkide ise "CHP'li İzmir Karaburun Belediyesi, personel kimlik kartlarındaki Türk bayrağını kaldırmış. HDP ile ittifakın sonuçları..." ifadelerini kullandı.

CHP'li belediyenin skandal uygulamasına tepkiler şu şekilde:

YORUMLAR 193
  • Kırkdokuzelli 4 yıl önce Şikayet Et
    CHP si Türkiye için HDP daha tehlikelidir. HDP nin fikri ve zikri belli ya CHP !
    Cevapla
  • TespiT 4 yıl önce Şikayet Et
    CHP = Cumhuriyete Hainlik Partisi
    Cevapla
  • abdulhamit 4 yıl önce Şikayet Et
    bu ülkede cibiliyetin ne olusa olsun okumuş laiklere atatürk cumhuriyet de yeter konserlerin dolar taşar makam sahibi olursun çalsan bile laik basın görmez
    Cevapla
  • YİĞİDO58 4 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye'ye yeni parti lazım a partisi andımızı kaldırırken c partisi bayrağı kaldırıyor bize türk milliyetçi çalışkan parti lazım
    Cevapla
  • Zeynettin Durgunkaya 4 yıl önce Şikayet Et
    Pkknın kardeşinden başka ne beklenir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Tekin: Öğretmen atama rakamında uzlaştık
Türkiye'nin kanser haritasını TÜİK açıkladı