Küçük çocuğa tokat atan vicdansız hakkında karar

Mersin Mezitli ilçesinde bir sitede çıkan tartışmada 5 yaşındaki çocuğa tokat attığı görüntüleri sosyal medyada paylaşılan zanlı tutuklandı.

GİRİŞ 07.10.2019 20:17 GÜNCELLEME 07.10.2019 20:17
Bu Habere 50 Yorum Yapılmış

Mersin'de bir sitede çıkan tartışmada küçük çocuğa tokat attığı görüntüleri sosyal medyada paylaşılan zanlı tutuklandı.

Mersin Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan yazılı açıklamada, şüpheli N.K. hakkında Mersin Sulh Ceza Hakimliği tarafından verilen ev hapsi kararına Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından itiraz edildiği anımsatıldı.

Açıklamada, "Cumhuriyet Başsavcılığımızca yapılan itiraz sonucu şüpheli N.K. hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarılmıştır." ifadesine yer verildi. 

Daha sonra Başsavcılıktan yapılan ikinci açıklamada, yakalama kararının ardından şüpheli N.K'nin çıkarıldığı Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanarak cezaevine gönderildiği aktarıldı.

Mersin'in merkez Mezitli ilçesindeki sitede oynayan çocuklar arasında tartışma çıkmış, ailelerin müdahil olduğu tartışma sırasında site sakini N.K'nin 5 yaşındaki Suriye uyruklu ve Ürdün vatandaşı A.K'ye tokat attığı görüntüler sosyal medyada yayılmıştı.

Tepki çeken görüntüler üzerine gözaltına alınan N.K. hakkında çıkarıldığı Mersin Sulh Ceza Hakimliğince ev hapsi kararı verilmiş, bu karara Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı itiraz etmişti. 

YORUMLAR 50
  • izmir-doğru söyler 4 yıl önce Şikayet Et
    5 yaşındaki çocuğa eşek gibi vuran insan olamaz çocuk suç işlesede o çocuk ailesini uyar ayrıca o yabancı misafir çok ağır muamelede bulunmuş hapisi hak etmiştir.
    Cevapla
  • Bremenli 4 yıl önce Şikayet Et
    bu ceza az bile o cocugu ve diyer cocugu kucagina alsan ve siz müslümansiniz kardessiniz deyim baslarini oksasan ne olurdu cocuklar müslüman kardestir düsüncesi ile büyüseydi ne olurdu sanki benimde basima geldi cocuk bunlar bizin oglan vurmus aldim yanima gittim özürdiledim onlari baristirdim be siz kardessiniz dedim bir olun diri olun deyim cocugun babasi bana bi sarildi agladi vallahi simdi ailece görüsüyoruz böyle olmaliydi böyle haysiyetsiz adam
    Cevapla
  • hakkı karagül 4 yıl önce Şikayet Et
    kanı bozuk herif
    Cevapla
  • CEMİL 4 yıl önce Şikayet Et
    idam şart
    Cevapla
  • efe 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah c.c. belasını versin. yaşasın zalimler için cehennem. umarım çıkamaz dışarı bi daha diyecem ama. çıkar malesef. ama Adl olan Allahtır. mazlumun intikamı mutlaka alınır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti
Mansur Yavaş'ın seçim şarkısı ile PKK marşı arasında şoke eden benzerlik!