Cenk Eren'den Trump'a tepki: Erdoğan'ın yanındayım!

Türkiye'yi ekonomik yaptırımla tehdit eden ABD Başkanı Donald Trump'a ünlü sanatçılardan tepki geldi. Şarkıcı Cenk Eren, Trump'a tepki gösterirken, Başkomutan Erdoğan'ın yanında olduğunu ifade etti. İşte ünlülerin dikkat çeken paylaşımları

Cenk Eren'den Trump'a tepki: Erdoğan'ın yanındayım!
Cenk Eren'den Trump'a tepki: Erdoğan'ın yanındayım!
GİRİŞ 08.10.2019 01:00 GÜNCELLEME 08.10.2019 10:43
Bu Habere 46 Yorum Yapılmış

ABD Başkanı Donald Trump,Türkiye'nin Suriye'nin kuzeyindeki terör örgütü YPG/PKK hedeflerine yönelik olası harekatı öncesi Türkiye'ye ilişkin yaptığı son paylaşımda, "Daha önce güçlü bir şekilde ifade ettim, şimdi bir kez daha yinelemek için söylüyorum; Türkiye, benim derin ve eşsiz anlayışıma göre, sınırların dışında olduğunu düşündüğüm bir şey yaparsa, Türkiye'nin ekonomisini mahvederim ve yok ederim (Bunu daha önce yaptım)." ifadelerini kullanmıştı.

Türkiye'yi ekonomik yaptırımla tehdit eden ABD Başkanı Donald Trump'a ünlü sanatçı Cenk Eren'den cevap geldi.



TRUMP'A CEVAP: BAŞKOMUTAN'IN YANINDAYIM

Ünlü sanatçı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ''Küstahça Ülkemi tehdit eden ABD ye karşı Devletimin, Ordumun ve Başkomutan Cumhurbaşkanı RECEP TAYYİP ERDOĞANIN yanındayım.'' diye cevap verdi.




TAKİPÇİSİNE HADDİNİ BİLDİRDİ

Mesajın altına ''Cenk bey sizi Suriye sınırına alalım o zaman...Twetter dan yazma ile olmuyor..Sözde değil özde olun özde..'' yorumuna Cenk Eren'den tepki geldi.

Eren, ''Mehmet bey Suriye sınırında bize ihtiyaç olursa gitmemiz gerekir.Ama anladığım kadarı ile sizler de ABD sınırları içinde olmayı seçenlerdensiniz.Benim özüm devletimin yanında durmak.Saygılar.'' diye cevap verdi.



Ünlü sanatçılardan dikkat çeken paylaşımlar;




 

 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 46
  • ertuğrul baloğlu 4 yıl önce Şikayet Et
    uluslararası ilişkilerde devletimizin yanında olmayıp karşı devleti savunuyorsa, lehimizde değilde aleyhimizde söz söylüyorsa, yalan algı yaratanlar, sosyal medyada devletimiz hakkında yalan ve iftiralarda bulunanlar, vatan hainidir. sorgusuz sualsız vatan hainliğinden yargılanmalıdır. birileri buna dur demesi gerek
    Cevapla
  • Senol 4 yıl önce Şikayet Et
    devlet ve bayragimizin yanındayız devletimiz yaşasın gerisi boş
    Cevapla
  • Evliya 4 yıl önce Şikayet Et
    Rızkımı veren Huda'dır. Kula minnet eylemem.
    Cevapla
  • Abdullah HÂN Birkul 4 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim ordumuzu ve bizleri korusun. Truuummmmppp gibi avareleri biz tarihte çok gördük. Sizler yok olmaya mahkumsunuz. Siz yokken biz vardık. Biz varolmaya devam edeceğiz ama siz yok olacaksınız.
    Cevapla
  • izmir-doğru söyler 4 yıl önce Şikayet Et
    dünyada savaş durumunda 80 milyon askere dönüşebilen yek ülke türkiyedir.Rızıklar Allahın elindedir.amerika haddini bilsin tayfunda kaçacak delik arayan amerika önce kendini konrol etsin amerikanın işi gücü tehdit-yalan-dolan-zulüm etmek-gasp etmek-güçsüz ülkeleri ele geçirmek demokrasiyle gelenleri devirmek-pkk ve terör örgütlerini beslemek ve kullanmak milyonlarca suçsuz insanı öldüren amerika kendi akıbetini beklesin kendi belasını beklesin milyarlarca ah alan beddua alan amerika kendini düşünsünler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ankara’daki Aleviler Turgut Altınok’u destekleme kararı aldı!
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak