Akşener'den Fırat'ın doğusuna operasyon ile ilgili ilk açıklama!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Bu hadsizliğe en iyi cevap Fırat'ın doğusuna girip terör koridorunu yarmaktır" açıklamasında bulundu. Akşener “Buradan İsmet İnönü’nün sözüyle Trump’a sesleniyorum; ‘Yarın yeni bir dünya kurulur ve Türkiye orada yerini alır’ bu hep böyle olmuştur, böyle de olacaktır.” diye devam etti.

GİRİŞ 08.10.2019 13:38 GÜNCELLEME 08.10.2019 13:38
Bu Habere 167 Yorum Yapılmış

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada Suriye'de Fırat'ın doğusuna yönelik operasyona destek verdiklerini açıkladı. 

 

 

Akşener ayrıca, ABD Başkanı Donald Trump'ın açıklamalarına yanıt vererek "Bu hadsizliğe en iyi cevap Fırat'ın doğusuna girip terör koridorunu yarmaktır" ifadelerini kullandı. 

Akşener'in açıklamalarından öne çıkan başlıklar şu şekilde: 

 

 

''Türkiye'nin devlet geleneği dünya ülkeleri ile ilişkilerini başarı ile yürütebilecek güçtedir. Türkiye, ABD ile ilişkilerini güçlü şekilde yürütebilecek güçtedir. Buradan büyük devlet adamı İsmet İnönü'nün sözüyle sesleniyorum; 'Yarın yeni bir dünya kurulur Türkiye orada yerini alır'. Bu hep böyle olmuştur, böyle de olacaktır. Suyu çıkmış arkadaşlık ilişkileri bunu değiştiremez. Bu hadsizliğe en iyi cevap Fırat'ın doğusuna girip, terör koridorunu yarmaktır. Trump'ın 'Sadece IŞİD'le savaşabilirsiniz' hadsizliğini yüzüne vurmak zorundasınız'' dedi. 

YORUMLAR 167
  • Burhi 4 yıl önce Şikayet Et
    Inonu yanlis demis yeni dunya duzeni o gunlerler kuruldu turkiye disarda yerini aldi
    Cevapla
  • Hacivat 4 yıl önce Şikayet Et
    Sayin meral aksenere türk ulusunun yaninda oldugu icin tesekkürler türkiye savastadir savasmayan engel olan düsmandir ve iskence yapip gebertilmelidir hodri meydan teröristler avrupali destekcilerinide suriyeye davet ediyoruz bir tasta iki kus alayini gebertmeden bu savas bitirilmemelidir bitiren hain dir kafasina kursun gerekir cok bekledik intikam icin öfkemiz de bi okadar cok 40 yillik öfkeyi bir anda düsmana yedirtecez evel Allah
    Cevapla
  • ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    meral hanım biz tabandanda bu sözleri ve bun un gibi sözlerle icraata geçmenizi terör sevicilerden uzak durmanızı bayrak ezan vatan millet değerleri ile bütünleşmenizi istiyoruz sizin kişiliğinizede bu yakışır
    Cevapla
  • Ali veli 4 yıl önce Şikayet Et
    Kişiliği yok ki. O Kılıçdaroğlu na seslensin..
    Cevapla
  • Muhidtin atlıhan 4 yıl önce Şikayet Et
    Böyle konuşurken kankanız hdp den izin aldınmı meral hanım
    Cevapla
  • enes 4 yıl önce Şikayet Et
    Meral mommy Patronu ABDye sesleniyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Irak'ta Haşdi Şabi karargahına hava saldırısı! İran ve ABD'den peş peşe açıklamalar
DEM Parti'den Türk bayrağı ve İstiklal Marşı skandalı! 2 Belediyeye soruşturma başlatıldı