19 yaşındaki genç kıza babasından işkence!

İstanbul Taksim'de bir babanın 19 yaşındaki öz kızına işkence yaptığını gösteren görüntüler büyük tepki çekti. Türkiye'yi ayağa kaldıran görüntülerin ardından Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk açıklama yaptı. 'tugbayayardımedin' Hashtag'ı Twitter'da birinci sıraya oturdu. Yürütülen soruşturma kapsamında, işkenceci baba gözaltına alındı.

GİRİŞ 08.10.2019 22:57 GÜNCELLEME 09.10.2019 09:40
Bu Habere 142 Yorum Yapılmış

Taksim Tarlabaşı'nda bir evde 19 yaşındaki bir genç kıza öz babasının işkence görüntüleri sosyal medyada büyük tepki topladı.

'BU İNSANLARI KURTARALIM'

Bir kullanıcı görüntüleri paylaşarak "Ne olur bildiğiniz ne kadar yetkili varsa etiketleyin. Bu insanları kurtaralım." diyerek yardım çağrısında bulundu. Çağrıya ilk Şarkıcı Haluk Levent yanıt verdi.

 

SOSYAL MEDYADAN YARDIM ÇAĞRISI YAPILDI

Bir sosyal medya kullanıcısı "19 yaşındaki kıza öz babası işkence yapıyor. Anne yatalak. Hepsi bir psikopatın elinde. Olayın doğruluğunu teyit ettim. Ne olur bildiğiniz ne kadar yetkili varsa etiketleyin. Bu insanları kurtaralım. Yer: Taksim/ Tarlabaşı Elimde resmi evraklar da var." notuyla görüntüleri paylaşarak ailenin kurtarılması için yardım çağrısında bulundu.

BAKAN SELÇUK'TAN AÇIKLAMA: HEPİMİZİ DERİNDEN SARSTI!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ''Tuğba kızımızın şiddete maruz kaldığı görüntüler hepimizi derinden sarstı. Şiddet kimden ve nereden gelirse gelsin asla kabul edilemez.Bakanlık olarak Tuğba kızımız ile iletişim halindeyiz. Sosyal inceleme süreci devam etmekte. Olayın hukuki boyutunu yakından takip edeceğiz.'' ifadelerini kullandı.



İŞKENCECİ BABA GÖZALTINA ALINDI!

19 yaşındaki kızına işkence yaptığı belirlenen baba hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatıldı.

Yürütülen soruşturma kapsamında, baba hakkında gözaltı kararı çıkarıldı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüpheliyi gözaltına aldı.

Şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor.


HALUK LEVENT PAYLAŞIMA YANIT VERDİ: BİZ İLGİLENİYORUZ

Ünlü şarkıcı Haluk Levent paylaşıma yanıt vererek "Kızımızla biz de ilgileniyoruz! Merak etmeyin!" açıklamasında bulundu.



Bir açıklama daha yapan Haluk Levent, ''Kızımıza ulaştık.. Maalesef baba tarafından Tuğba’ya daha kötü davranışlar söz konusu' ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 142
  • Mahmut 4 yıl önce Şikayet Et
    Videoya kim almış kız mı Baba sımı.Bu işte bir sıkıntı var.Devlet iyi araştırsın. Ne baba nede kız mağdur olsun
    Cevapla
  • Akıncı Imam 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu işte bir iş var ama Allah kimseyi evladı ile sınamasın... Adama kumpas kurulmuş olabilir...
    Cevapla
  • Davacı 4 yıl önce Şikayet Et
    iki tarafı da dinleyin... Hiç bir zaman tek tarafı dinleyerek bir hükme varılmaz. Mutlak surette davalı ve davacı dinlenmelidir. Baba haklıdır demiyorum... Ama işin aslını öğrenmeden haksızdır demek de bir baba olarak gelmiyor içimden..
    Cevapla
  • G.antep27 4 yıl önce Şikayet Et
    Yazik halimize Hemen baba iskenceci oldu hemen kulp takildi.Bi arastirin ya adama resmen kumpas kurulmus adami cileden cikarmis evlat.Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin.Babayi cileden cikarmis sirf dayak videosunu cekebilmek icin.Ben bu videoda gordugum bu.Tabi ki siddetin her turlusunu kiniyorum.Ama bir aile bir baba ya yapilan kumpas gormezden gelinemez.
    Cevapla
  • emekli memur 4 yıl önce Şikayet Et
    benim algıladığım;kızın saç şekli,giyim tarzı yaşayışı hakkında ip uçları veriyor,sapıkça bir saldırı yoksa baba kendi kültürünün etkisiyle onu yola getirmeye çalışıyor ama artık çok geç,kız artı batı kültürünün etkisiyle yozlaşmış değerlerini kaybetmiş,en doğru yol devlete teslim etmek,başını belaya sokmamak,rezil olmamak,tabiki çok zor,evlat gözüyle baktığın maddi manevi sömürüldüğün kız seni veli olarak görmüyor,sen sadece para ağacısın onun için,ver devlete kendi yoluna gitsin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!