Terör örgütü PYD ilk bombardımanda dağıldı

Barış Pınarı Harekatı kapsamında hava kuvvetleri unsurları ve ateş destek vasıtaları ile bomba yağmuruna tutulan Tel Abyat, Resulayn ve Kamışlı'da 200'den fazla teröristin kaçtığı öğrenildi.

GİRİŞ 10.10.2019 07:00 GÜNCELLEME 10.10.2019 09:59
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Çarşamba günü saat 16.00'da başlattığı Barış Pınarı Harekatı, PKK cephesinde korku ve paniğe neden oldu. Hava kuvvetleri unsurları ve ateş destek vasıtaları ile bomba yağmuruna tutulan Tel Abyat, Resulayn ve Kamışlı'da 200'den fazla teröristin kaçtığı öğrenildi. Terör örgütü, çözülmeyi önlemek için firar edenlerin infaz edilmesi emri yayınladı.

 

 

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın emriyle başlattığı Barış Pınarı Harekatı ile terör örgütü PYD daha ilk saatlerden dağılma aşamasına geldi. Diyarbakır 8. Ana Jet Üssü'nden havalanan F-16 uçaklarının, terör hedeflerine bomba yağdırmasıyla PKK'nın Suriye'deki kolu PYD'ye ilk ciddi darbe indirildi.

Teröristler saflarını terk ediyor

 

 

TSK'nın yoğun bombardımanından sonra Tel Abyat, Resulayn, ve Kamışlı'da 200'den fazla terörist saflarını terk etti. Örgüt ise yaşadıkları bozgunu ve firarları önlemek için, kaçanların infaz edileceğini duyurdu.

Yenişafak

YORUMLAR 32
  • Vartolu 4 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim ordumuzu muzaffer eylesin, yar ve yardımsı olsun.
    Cevapla
  • RAS 4 yıl önce Şikayet Et
    daha beter olsunlar inşallah Türkün gücünü görsünler
    Cevapla
  • Kader 4 yıl önce Şikayet Et
    Iyi onlar arkadan biz önden öldürüp pastırma yaparız artık teröristleri kaçacak delikleri kalmayacak
    Cevapla
  • Egeliden 4 yıl önce Şikayet Et
    Etekli mi eteksiz mi kaçmışlar...Bizim asker etek fistan hatta iç çamaşırı deposu bulurlarsa hiç şaşırmam..
    Cevapla
  • İzmir 4 yıl önce Şikayet Et
    Reis adamsın. Hertür baskı ekonomik olsun. Tüm devletlere karşı tek başına dik durarak giremezsin dediler Suriyenin doğusuna içimizde hainlerde abd beraber olup destek köstek olmaya çalıştı.Amerika süper güçü diploması dize getiriyorsun. Burada senin aklın devlet başkanlığınla Ülkemize hertürlü tehdit boyun eğmiceğimizi tüm dünya gösterdin Reis.Allah sen den razı olsun büyük Türkiye için yola devam ederek yolumuzu Askerimizi açık etsin pkk ve diğer örgütleri temizleyip Tüm Dünya Türkiye oyun olmuyacağını göstereceğiz. Askerlerimiz kazanız mübarek olsun. Allahü Ekber güle güle gidin Kazasız belasız gelin. Allahım hertürlü tehlikeden korusun. Amin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!