Kazada araçta sıkıştı, yüzünü kontrol etmek için selfie çekti

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Kampüsü içerisinde sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobilin ağaca çarptığı kazada, 3 üniversite öğrencisi yaralandı. Araçta sıkışan öğrencilerden Ramazan Ateş'in (20) kurtarma çalışmaları sırasında cep telefonuyla yüzünün fotoğrafını çekip, yarasını kontrol ettiği görüldü.

Kazada araçta sıkıştı, yüzünü kontrol etmek için selfie çekti
Kazada araçta sıkıştı, yüzünü kontrol etmek için selfie çekti
GİRİŞ 10.10.2019 10:53 GÜNCELLEME 10.10.2019 10:53
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Kaza, dün saat 17.30 sıralarında AÜ Gazi Mustafa Kemal Spor Salonu önünde meydana geldi. Şakir Kavak (18) yönetimindeki 07 ZJ 628 plakalı otomobil, iddiaya göre plakası ve sürücüsü tespit edilemeyen motosiklet tarafından sıkıştırıldı. Motosiklete çarpmamak için manevra yapan Kavak'ın kontrolünü kaybettiği otomobil, refüje çıkarak ağaçlara çarptı. Kazada, AÜ Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu öğrencileri Şakir Kavak, ön koltukta oturan Berkan Moran (20) ve arka koltuktaki Ramazan Ateş yaralandı. Yaralılardan Ramazan Ateş, otomobilde sıkıştı. İhbar üzerine kaza yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

İtfaiye ekiplerinin kurtarma çalışması başlattığı Ramazan Ateş, cep telefonunun kamerasıyla yüzünün fotoğrafını çekip yaraya baktı. Kurtarılan Ateş ile iki arkadaşı, sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından AÜ Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavilerinin ardından yaralılar, bir süre gözetim altında tutulduktan sonra taburcu edildi.

YORUMLAR 4
  • Mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Ergenden şoför olmaz derim herzaman. Yolda duygularıyla hareket ediyorlar. Gereksiz yol ver diyerek, hız tutkuları için başlarını rahatsız ediyorlar. O yol ve hız sevdası yüzünden, arabayıda düşündükleri yok.
    Cevapla
  • Abi 4 yıl önce Şikayet Et
    Anne babalarımız gücüne göre iş tuttukları için ergenliği şımarıklığa dönüştürmek yerine Edebini takındılar. Şimdiki çoğu gençlik öyle mi ? Rahatlıktan ne ile nasıl şımaracağını şaşırmış malesef
    Cevapla
  • Abi 4 yıl önce Şikayet Et
    Evet abi malesef Bu zamanda bi ergenlik dönemi var ki, neredeyse 80 yaşına kadar ergenler ! Şımarık edepsiz gençlik
    Cevapla
  • Hıı 4 yıl önce Şikayet Et
    Senden mi şoför olur? Olayı gördün mü? Ne yaşandı biliyor musun ya da? İşkembeden yorum yapmayın.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek: "Harcamaları mümkün olduğu ölçüde kontrol edecek ve kesintiye gideceğiz"
ABD ve İsrail'den kanlı anlaşma! Hamas'ı öne sürüp el sıkıştılar