Sigaraya 5 TL zam gelecek mi? Sigara yeni zam iddiası...

Sosyal medya hesaplarında ''sigaraya 5 lira zam yapılacak'' iddiaları yayılmaya başladı. Sigaraya yapılan son zamlardan sonra yeni bir zam daha yapıldı mı? İşte sigara üreticilerinin açıklamaları…

Sigaraya 5 TL zam gelecek mi? Sigara yeni zam iddiası...
Sigaraya 5 TL zam gelecek mi? Sigara yeni zam iddiası...
GİRİŞ 11.10.2019 09:15 GÜNCELLEME 11.10.2019 09:16
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Sigaraya zam iddiaları sosyal medya üzerinde yayılmaya başladı. Sigara fiyatlarına geçtiğimiz aylarda  yeni zam yapılarak, 1-3 TL'lik zammın ardından 12 TL'ye satılan bir sigara 15 TL'ye yükselirken, 16 TL'ye satılan bir sigara da 17 TL olmuştu. Özellikle sosyal medya üzerinde yeni bir iddia ortaya atıldı. Bu zamların üzerine sigaralara paket başı 5 TL zam yapılacağı söyleniyor. Peki sigaraya zam gelecek mi? Sigaraya 5 TL zam iddiası doğru mu? İşte British American Tobacco Türkiye tarafından yapılan resmi açıklama..

 

O SİGARAYA 1 TL ZAM!

Japon Tobacco International grubuna ait bir sigaraya 1 TL zam yapıldığı bildirildi. 

 

SİGARAYA 5 TL ZAM YAPILDI MI?

Sigaraya zam yapıldığı iddialarına ilişkin British American Tobacco (BAT) Türkiye'den açıklama yapıldı. British American Tobacco (BAT) Türkiye'den yapılan açıklamada,

"Bugün bazı sosyal medya hesaplarından British American Tobacco Türkiye ürünlerine zam yapılacağı şeklinde verilen haberler ve sözde zamlı fiyat listeleri gerçeği yansıtmamaktadır. Kurumumuzun ürünlerine yönelik aldığı bir zam kararı yoktur. Gerçek olmayan ve kurgulanmış görseller ile servis edilen, ne amaçla yapıldığını anlayamadığımız bu tür haberlere itibar edilmemesini önemle rica ederiz" ifadeleri kullanıldı.

SİGARAYA YENİ ZAM GELECEK Mİ?

Sigaraya yeni zam konusunda henüz resmi bir açıklama bulunmuyor. Sigara üreticileri tarafından sigaraya zam yapılıp yapılmayacağına dair resmi bir açıklama yapıldığında sizleri bilgilendireceğiz. Sosyal medyada gezen sigaraya zam iddiaları asılsızdır.

YORUMLAR 4
  • Yapılmasın 4 yıl önce Şikayet Et
    Yapılmasın arkadaş.İçen içer sizene size mi sorcaz içerken anamız mısınız babamız mı hayırdır
    Cevapla
  • Hasan Hüseyin 4 yıl önce Şikayet Et
    Sonra kanser ol tedavini biz yapalım dime
    Cevapla
  • Hadi ya ! 4 yıl önce Şikayet Et
    Sigara zam yapılmazsa çok üzülürüm.
    Cevapla
  • ertuğrul baloğlu 4 yıl önce Şikayet Et
    ne kadar zam yaparsanız yapın. ben sigarayı bırakalı 7 ay oldu. öyle rahatım ki. şimdi hem maddi olarak hem de sağlık olarak ben kazandım. onlar kaybettiler.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Murat Kurum, 'eş başkan' görünümlü danışmanı yerden yere vurdu: İşine baksın!
TUSAŞ Genel Müdürü Kotil: KAAN 2028'de yerli motorla uçmazsa başımız belaya girer