Son dakika haber: İstanbul'da korkutan deprem

Merkez üssü Yalova olan 4,0 şiddetinde deprem meydana geldi. Deprem İstanbul'un bir çok ilçesinde de hissedildi. Kandilli Rasathanesi ise depremin şiddetini 4,1 olarak açıkladı. 20.00 ile 20.10 arasında 3,4 ve 3,3 şiddetinde iki deprem daha meydana geldi. Yalova'da 22:37'de 3,5 şiddetinde bir deprem daha meydana geldi.

GİRİŞ 10.10.2019 22:41 GÜNCELLEME 10.10.2019 22:43
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Marmara Denizi'nde büyüklüğü 4,0 olan bir deprem meydana geldi.

 

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından yapılan açıklamaya göre, Merkez üssü Yalova olan yer sarsıntısının şiddeti 4,0 olarak ölçüldü. Depremin saati 19:52 olarak ölüçülürken derinlik 10 km olarak belirlendi.

Deprem İstanbul'un bir çok yerinde de hissedildi.

Kandilli Rasathanesi ise depremin şiddetini 4,1 olarak açıkladı.

İKİ DEPREM DAHA

Yalova açıklarında peş peşe iki deprem daha meydana geldi.

Kandilli'nin verilerine göre ilk deprem saat 20.01'de Çiftlikköy'de meydana gelirken şiddeti 1,7 olarak ölçüldü. Bu deprem yerin 13,0 kilometre altında meydana geldi.

Yalova açıklarındaki ikin yer sarsıntısının büyüklüğü ilk olarak 3,3 olarak açıklanırken daha sonra yapılan revize ile 3,4 olarak güncellendi.  Revize edilen depremin derinliği ise 4,6 olarak açıklandı.

3,5 ŞİDDETİNDE BİR DEPREM DAHA

Yalova'da saat 22:37'de bir deprem daha meydana geldi.

AFAD tarafından yapılan açıklamada Merkez üssü Yalova olan 3,5 şiddetinde bir deprem daha meydana geldi. Yer sarsıntısı yerin 11 kilometre altında meydana geldi. 

YORUMLAR 31
  • zafergülten 4 yıl önce Şikayet Et
    bundan önce deprem uzmanlarıcınca,ufak ufak olan depremlerin fay hatının etkinliğini azaltacağı söylenmişti,inşallah öyle olur.
    Cevapla
  • abdullah 23 4 yıl önce Şikayet Et
    depremden korkmaya gerek yok olacaksa kimse engel olamaz,günahlarımızdan korkalım. ansızın gelecek olan depreme yanlış durumlarda yakalanmayalım,yanlış yerlerde bulunmayalım kısacası yanlış işler yapmayalım.depreme hazırlıklı olalım
    Cevapla
  • JeoM Behzat Gönül 4 yıl önce Şikayet Et
    Marmara Bölgesinde belediyelerin desteğinde, deprem tahmin istasyonu kuran DOHAD ve bağlı akademisyenler mg: 5.8 gibi zarar verici deprem tahminlerini AFAD" da bildirdiklerini tv ve basında açıkladılar. 26/09/2019' da Silivri açıkları mg:5.8' zi AFAD' a bildirdi mi? AFAD açıklar demişti dohad bşk Fuat Agalday. Yoksa insanları mı kandırıyor? Halkı ve yöneticileri kandırsalar da gerçekler tv ve basın arşivlerinde duruyor. Bunu deprem bulan bir Jeoloji Müh olarak izliyorum. (Jeoloji Müh. Behzat Gönül. Kocaeli). 2001 y Kanal-7 ana haberde anlattım.
    Cevapla
  • Aslan 4 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim ülkemizi korusun.
    Cevapla
  • Ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    HAARP’dan şüpheleniyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!