İstanbul'da korkunç olay! Doktorların kanlı kavgası

Sarıyer'deki Baltalimanı Kemik Hastalıkları Hastanesi'nde 2 asistan doktor arasında çıkan bıçakla kavgada bir doktor hayatını kaybetti.

İstanbul'da korkunç olay! Doktorların kanlı kavgası
İstanbul'da korkunç olay! Doktorların kanlı kavgası
GİRİŞ 11.10.2019 09:35 GÜNCELLEME 11.10.2019 20:18
Bu Habere 62 Yorum Yapılmış

İddialara göre, Baltalimanı Kemik Hastalıkları Hastanesinde doktor olan  Yavuz S’nin,(29) hastanede nöbeti vardı. Saat 05.00 sıralarında nöbeti olan diğer Doktor Kaan Erol,(26) doktor odasına girdi. Doktor odasında karşılaşınca Kaan Erol, Yavuz S’ye kendisinden az çalıştığını ve az hasta baktığını söyleyince aralarında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede doktor odasında kavgaya dönüştü. Yavuz S., kavga sırasında yanında taşıdığı bıçağı çıkartarak Erol’a defalarca sapladı. Ağır yaralanan Erol, meslektaşlarınca ilk müdahale yapılarak Şişli Etfal Hastanesine götürüldü ancak kurtarılamadı. Doktor Yavuz S., polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Dr. Kaan Erol bıçaklı kavgada hayatını kaybetti.

40 BIÇAK DARBESİYLE ÖLDÜRDÜ!

Polisin yaptığı araştırmaya göre, Yavuz S. hastanede devrecilik yapıldığını öne sürüyor ve istifa etmeyi düşünüyordu. Daha sonra ise bu fikrinden vazgeçerek çalışmaya devam etmişti. Olay saatinde de Erol, Yavuz S.’yi kendisinden az çalıştığı ve az baktığı yönünde suçladı. Bu suçlamayla birlikte kavga başladı ve cinayet gerçekleşti. Yavuz S.'nin Kaan Erol'u çoğu kalp bölgesine olmak üzere 40 bıçak darbesiyle öldürdüğü öğrenildi.

 

Meslektaşı Kaan Erol'u, 30'dan çok bıçak darbesiyle öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan doktor Yavuz S., "canavarca hisle" ve "kamu görevlisini yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle öldürme" suçlarından tutuklandı.

Akşam saatlerinde Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na getirilen şüpheli Yavuz S.'nin, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca ifadesi alındı.

Yavuz S.'nin pişman olduğunu belirttiği ifadesinde, üç aydır birlikte çalıştığı asistan doktorların kendisine mesleki baskı uyguladığını ve yaşanan tartışma sonucu olayın meydana geldiğini söylediği öne sürüldü.

İfade işlemleri tamamlanan şüpheli Yavuz S.'nin, tutuklanması talebiyle nöbetçi İstanbul Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi.

Nöbetçi hakimlik, sorguladığı şüpheli Yavuz S.'nin, "canavarca hisle" ve "kamu görevlisini yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle öldürme" suçlarından tutuklanmasına karar verdi.

YORUMLAR 62
  • Mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Yazık olmuş. Nöbette ki doktorlar 36 saatini hastahanede geçiriyorlar. Uykusuluk yorgunluk, hastaların ve hasta yakınlarının baskısı, kavgacı vatandaşlar, hastane yönetimi baskısı, uzman doktorların üzerlerinde olması vs. Vs. hangi biriniz ne zamana kadar dayanacak buna. Ha birde bir doktorun yada bir insanın bu bıçakla işyerinde ne işi olabilir ki. Yazık yahu. Biri katil biri mezar da.
    Cevapla
  • Dadaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Devlet memuru olacakların okullarında aldıkları cezalar da dikkate alınmalı ve bu tip kişilere gereği yapılmalıdır.
    Cevapla
  • sedat 4 yıl önce Şikayet Et
    bunlarda rahat batıyor............
    Cevapla
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu iş çok çalışma mevzusu olamaz. Aralarında başka bir husumet olduğu kesin gibi duruyor. Bakalım ne olmuş.
    Cevapla
  • suat 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam bu noktaya nasıl getirilmiş, ölen kadar öldürenede acıyor insan. hayatı mesleği herşeyi bitti. Peki ama ona bu psikolojiyi yükleyen çalışma ortamının çalışma baskısının hiç mi suçu yok. İnsanı çalıştığı iş arkadaşları iş ortamı katil edebiliyor demekki.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır
Siyonist barbarlar sivilleri öldürüp dozerle taşıdı!İşte soykırımın kanıtı o anlar