Harekat'ın ilk sivil şehitleri son yolculuğuna uğurlandı

Suriye'de terör örgütü YPG/PKK'nın, işgal ettiği bölgelerden düzenlediği saldırılarda şehit olan maliye memuru Cihan Güneş ve Suriye uyruklu 9 aylık bebek Muhammed Omar için Şanlıurfa Valiliği'nde cenaze töreni düzenleniyor.

GİRİŞ 11.10.2019 10:54 GÜNCELLEME 11.10.2019 11:37
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Şanlıurfa ve Mardin'in sınır ilçelerine terör örgütü YPG/PKK'lı teröristlerce düzenlenen havanlı ve roketatarlı saldırılarda, aralarında 9 aylık bebeğin de bulunduğu 5'i çocuk 7 sivil şehit oldu. Saldırılarda toplam 85 kişi de yaralandı.

AKÇAKALE'DE 2 ŞEHİT

Akçakale'ye düzenlenen saldırılarda Suriye uyruklu 9 aylık bebek Muhammed Omar ve Akçakale Vergi Dairesi Başkanlığına bağlı maliye memuru Cihan Güneş yaşamını yitirdi. Hayatının henüz başında yaşamını yitiren küçük Muhammed'in fotoğrafı, yürekleri dağladı.

CEYLANPINAR'DA 2 ŞEHİT

Ceylanpınar ilçesinde ise 11 yaşındaki Elif Terim, sokakta oynadığı sırada teröristlerin hedefi oldu. Sokakta bulunduğu sırada atılan mühimmatın patlaması sonucu göğsüne isabet eden şarapnel parçası nedeniyle yaralanan Elif, kaldırıldığı Ceylanpınar Devlet Hastanesinde kurtarılamadı.

Şanlıurfa Valililği'nin son açıklamasına göre yaralı bir çocuğun daha şehit olması sonucu terör örgütü YPG/PKK'nın hain saldırılarında 7 kişi şehit oldu, 68 kişi de yaralandı.

NUSAYBİN'DE 3 ŞEHİT

Suriye'de terör örgütlerince işgal edilen bölgelerden Mardin'in Nusaybin ilçesindeki sivil yerleşim yerlerine havan mermileriyle yapılan saldırılarda da Fatma Yıldız (48) ile kızları Emine (12) ve Leyla Yıldız (15) hayatını kaybetti.

 

 

 

 

YORUMLAR 7
  • Kazım 58 4 yıl önce Şikayet Et
    hdp denen partiyi kapatmadıkça biz daha çokkkkk ağlarız..böyle pkk yandaşı olan bir partinin mecliste ne işi var.kime hizmet ediyor bu kafir sürüsü...Ölenlere ALLAH'tan rahmet acılı ailelerinede sabırlar dilerim..bu pkk'ya destek olanlarda inşalllah daha beter olurlar.
    Cevapla
  • ErzDa 4 yıl önce Şikayet Et
    Savaştan ne kadar kaçarsan kaç namusu olmayan teröristin bir mühimmatı gelip seni buluyor! Allah sizi kahretsin YGP PKK HDP ve saz ekibi!!! Ölenlere Allah rahmet eylesin.
    Cevapla
  • Levent 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah Rahmat Eylesin
    Cevapla
  • Sadık Acar 4 yıl önce Şikayet Et
    çocuk kaçırıp onları savaştıranlara karşı daha ne kadar oy vereceksiniz ey hain seviciler. bakın kendi gözlerinizle görün bebegi kalkan yapıp canına kıydılar bu benim veya senin bebeginde olabilirdi. Allah rızası için oy vermeyin artık şu Hdp ye.
    Cevapla
  • Belcikadan 4 yıl önce Şikayet Et
    Chp lilerrr iyi bakin kalbiniz varsa
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Belediye binasına asılan borç sonrası Şeyma Döğücü sessizliğini bozdu
Keskin nişancı Gazze'de işgalci İsrail askerini böyle öldürdü