Türkiye'den ABD'ye net mesaj: Bunu göze alamazlar!

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Barış Pınarı Harekatı ile ilgili tüm gelişmeleri ve gündemdeki sıcak başlıkları CNN Türk'te 'Hafta Sonu' programında yanıtlıyor. Fırat'ın doğusuna düzenlenen Barış Pınarı Harekatı'na ilişkin Kurtulmuş, "Hedeflerimize doğru ilerliyoruz. Sivillere hassasiyet gösteriyoruz" dedi.

Türkiye'den ABD'ye net mesaj: Bunu göze alamazlar!
Türkiye'den ABD'ye net mesaj: Bunu göze alamazlar!
GİRİŞ 13.10.2019 12:43 GÜNCELLEME 13.10.2019 12:43
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

Kurtulmuş'un açıklamalarından satır başları şu şekilde:

 

 

Barış Pınarı Harekatı için uzun süredir hazırlık yapılıyordu. Hedeflerimize doğru ilerliyoruz. Sivillere hassasiyet gösteriyoruz.

Operasyonun ne zaman biteceğine yönelik bir zaman vermek doğru değil. Suriye’nin kuzeyinden Türkiye’ye yönelik gelecek tehditleri tümüyle engellemek ve o koridoru bir barış koridoru haline getirmek, Suriye’nin toprak bütünlüğünü sağlamak ve Türkiye’de bulunan Suriyeli kardeşlerimizin o bölgeye geri dönmesini sağlamak.

Türkiye bu operasyon öncesi son ana kadar oyalandı ama sabrın da bir sonu var. Sınırları belli olan bir bölge var ve biz bu bölgede terörün olmasını istemiyoruz. Dolayısıyla bu operasyon bu hedeflerle ortaya çıktı.

Türkiye’nin gizli ajandasının olduğunu zannedenlerin esas gizli ajanda kendi zihninde.  Onlar dünyanın dört bir yanında kendi menfaatlerini elde etmenin peşinde. Suriye’nin bir karış toprağında gözümüz yoktur. Hatta daha ilerisini söyleyeyim bu toprakların bir damla petrolünde de gözümüz yoktur.

 

 

''ABD HİÇBİR ZAMAN TÜRKİYE İPLERİ KOPARMAYI GÖZE ALAMAZ''

Uzunca bir süredir uyarıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız delilleriyle görüntüleriyle her fırsatta yüzlerine söylemiştir. Pentagon ağırlık bir yapı burada bir terör koridoru oluşturmaya destek verdiler. ABD hiçbir zaman Türkiye ile ipleri koparmayı göze alamaz.

Türkiye burada söylediklerinden vazgeçmeyecek.

Ambargo uygulayacaklarmış. Böyle ambargo tehditlerine pabuç bırakacak bir ülke değiliz. Şimdi Türkiye kendi İHA'larıyla SİHA'larıyla bölgede yer alıyor. Türkiye kendi göbeğini kendi kesmek zorundadır.

Her patlatılan bombanın arkasında bir strateji vardır. Bu da büyük ülkelerin stratejisidir. 

YORUMLAR 32
  • Hayri 4 yıl önce Şikayet Et
    Nato bize yardim etkiyecekmiş. Bundan sonra nato kiminle savaşırsa bizde desteklemeyelim. Düşmanımın dostu benim düşmanımdır .Amerikayla da ticareti kesmek lazım teröristlere silah verdiği için dünya Türkün gücünü görsün Allah ordumuzun yardımcısı olsun.
    Cevapla
  • Selçuklu 4 yıl önce Şikayet Et
    ulan kendi ülkesine gelen silahsız meksikalıları bile istemiyor biz silahlı örgütü istememişiz bunu mu eleştriyorlar eleştirmelerinin tek bir sebebi var bu örgütü oraya bile isteye getirdiler beslediler devlet kurdurmaya çalıştılar çünkü amaçları ikinci israili kurmak suriyeyi parçalamak bölgede kalıcı olmak tek amaçları bu ve bagırma sebebleride projeleri bozulması
    Cevapla
  • Görünenler 4 yıl önce Şikayet Et
    Amaçları Suriyeyi parçalamak değil,suriye zaten parçalanmış.Amaçları Türkiyeyi parçalamak.
    Cevapla
  • BiR G@rİp 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu bizim 2 CANAKKALE savaşımız 2 KURTULUŞ savaşımız bu bizim Osmanlı'dan sonraki 2 DİRİLİŞİMİZ evel. ALLAH CC sonra biz Yıldırım gibi gelir Şimşek gibi carpariz ALLAH CC dünyadaki kılıcı olur zalimleri keser biceriz maznumlari serinleten gökteki koruyucu bulutuyuz ALLAH CC izniyle TUM UMERİMİZ VE ORDUMUZUN GALİBİYETİ İCİN EL FATİHAAA
    Cevapla
  • Altaylar 4 yıl önce Şikayet Et
    Suriye’de en çok kim insan öldürdü bugüne kadar her ülkenin sayılarını açıklayalım
    Cevapla
  • Diyarbakir 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu yoldan vazgeçmek yok inceldigi yerden kopsun NATO falan hikaye bütün ambargo uygulayan ülkeler sözde NATO müttefiki herkes bize karşı sözümüzün geçmediği yerde hukmumuz olmaz biz er meydanindayiz varsa yüreği olan çıksın karşımıza Allah'tan başkasına kulluk etmeyiz...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'den misilleme! "İran’ın saldırısı İsrail ve ABD’ye yaradı..."
Emekli imam kurduğu sistemle elektrik faturasını 3'te 1 oranında düşürdü