Recep Sert tutuklanmıştı! Soruşturmada yeni gelişme

Bilecik Cumhuriyet Başsavcılığı, Türkiye'nin 5'inci yüz nakillisi olan Recep Sert'in de aralarında bulunduğu 4 kişinin tutuklandığı 'silahlı saldırı' olayına ilişkin gizlilik kararı alındığını açıkladı.

Recep Sert tutuklanmıştı! Soruşturmada yeni gelişme
Recep Sert tutuklanmıştı! Soruşturmada yeni gelişme
GİRİŞ 14.10.2019 17:22 GÜNCELLEME 14.10.2019 17:22
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Bilecik Cumhuriyet Başsavcılığı, internet sitesinden yaptığı açıklamada Recep Sert, eşi ve akrabasının da aralarında bulunduğu 4 şüphelinin 'kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan tutuklandığını hatırlatarak soruşturmaya ilişkin gizlilik kararı alındığını açıkladı.

Başsavcılık açıklamasında "Adı geçen Recep Sert'in 10/10/2019 tarihi gece saatlerinde Bilecik ili Merkez ilçe sınırları içerisinde yer alan müştekinin ikametgahı önünde müştekiye karşı silahlı saldırıya giriştiği ancak müştekinin olay yerini kaçarak terk ettiği ve herhangi bir yaralanmanın söz konusu olmadığı, bu itibarla Recep Sert ve olayla ilgili olduğu tespit edilen diğer şahıslar hakkında soruşturmaya başlanarak şahısların gözaltına alındığı ve akabinde şüphelilerin Bilecik Sulh Ceza Hakimliği tarafından kasten öldürmeye teşebbüs suçundan tutuklanmış olup, soruşturma dosyası hakkında gizlilik kararı verilmiştir. Cumhuriyet Başsavcılığımız tarafından adli soruşturmaya devam olunduğu, kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur" denildi.

YORUMLAR 13
  • Murat Gedik 4 yıl önce Şikayet Et
    Neye göre adamı bu kadar yargiliyorsunuz sebebini araştırıp sorgularınız mı? belki adam davasında haklı...bu kadar ön yargılı olmayın...
    Cevapla
  • Tokatlı 4 yıl önce Şikayet Et
    Yüz verdiler astarını istiyor terbiyesiz....
    Cevapla
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    bu aymaz herifin yaptıkları bardağı taşırdı.şükredeceği yerde kuduruyor.sınavda olduğunu unutmuş.
    Cevapla
  • irfan 4 yıl önce Şikayet Et
    besle kargayı ........
    Cevapla
  • dede korkut 4 yıl önce Şikayet Et
    yuz deyisdi kafasi ise yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeni görüntülere ulaşıldı! Pasaport kontrolü sırasında dikkat çeken ayrıntı
Yine başladılar! Seçime 2 gün kala anket operasyonu