'Son nefesimize kadar Türkiye diyeceğiz'

Azerbaycanlı sanatçı Azerin, Barış Pınarı Harekatı'na PKK/YPG'li teröristlere karşı kahramanca mücadele eden Mehmetçikler için "Bayraklarımız nice yıllar yan yana dalgalanacak tam desteğimiz Türkiye'miz olacak ve son nefesimize kadar Türkiye diyeceğiz. Peygamber ocağı olan Mehmetçiğimizi destekleyeceğiz" ifadelerini kullandı.

'Son nefesimize kadar Türkiye diyeceğiz'
'Son nefesimize kadar Türkiye diyeceğiz'
GİRİŞ 15.10.2019 08:13 GÜNCELLEME 15.10.2019 08:13
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Azerbaycanlı ünlü şarkıcı Azerin, sosyal medya hesabından yayınladığı Türk askerine destek videosuyla gözleri yaşarttı. Azerin videoda "Peygamber ocağı olan Mehmetçiğimizi destekleyeceğiz" dedi. 

''BİR HEDEFİMİZ VAR TURAN, KIZIL ELMA''

Azerbaycanlı ünlü şarkıcı Azerin, sosyal medya hesabından Barış Pınarı Harekatı'nı düzenleyen Türk askerine desteklerini ileterek, "Sizleri Bakü'den selamlıyorum. Diyeceksiniz ki gecenin bu vaktinde ne oldu da Diyeceğim ki tüm kalbimle son nefesime kadar Mehmetçiğimizi, Türk silahlı kuvvetlerimizi, Barış Pınarı Harekatımızı Türkiyemizi desteklemek istiyorum ve sesimizi duyurmak istiyorum. Görüyorsunuz, bayraklarımız yan yana Türkiye ile Azerbaycan arasında hiçbir fark yoktur. Orası da bizim vatanımızdır, Azerbaycan'da bizim vatanımızdır. Bayraklarımız nice yıllar yan yana dalgalanacak ve tam desteğimizi Türkiye'miz olacak ve son nefesimize kadar Türkiye diyeceğiz. Peygamber ocağı olan Mehmetçiğimizi destekleyeceğiz. İnşallah bir hedefimiz var 'Turan, Kızıl Elma." ifadelerini kullandı. 

YORUMLAR 10
  • Mandıracı 4 yıl önce Şikayet Et
    3 günlük Baku seferimde gördüklerimi bir görseniz. Allah dersiniz. İsrarla tavsiye ederim. Rusya yunanıstan hepsinin ismi çıkmış. Gardaşı görmek sefer etmek borcumuz. EyvAllah Azerin bacım.
    Cevapla
  • BuBen 4 yıl önce Şikayet Et
    Sonra içimizden diyorlar ki, Azerbaycana can demeyin. Gardas demeyin, normal ülke olarak bakın diyorlar. Nasıl normal olarak bakalım ay balam. Delilet gibi seviyoruz sizleri can Azerbaycan gardaşımız.
    Cevapla
  • İzmir Kadir 4 yıl önce Şikayet Et
    Bizde çoğu sanatçı pozuntusuna kapak olsun. Yolun açık olsun kardeşim senin gibi iki kardeş iki millet seven harbi güzel insanlara selam olsun.
    Cevapla
  • rrkkk 4 yıl önce Şikayet Et
    azeriler türkiyeye daha çok yerlesmeli. burada yaşasinlar
    Cevapla
  • Sivasli 4 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun youtobe hemen dinleyeceğim seni
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şili Meclisi'nde skandal! Türkiye'den sert tepki: Yok hükmünde!
Sahipsiz köpekten kaçarken düşen genç kızın ayağı kırıldı