Polise 'Oğlum yaptı' demişti! Gerçek ortaya çıktı

Nevşehir’de 23 yaşındaki üniversite öğrencisi kıza çarpıp kaçan kişinin polis ekiplerinin titiz çalışmaları sonrasında Burhan E.’nin babası Mustafa E. olduğu ortaya çıktı. Suçunu itiraf eden Mustafa E. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Polise 'Oğlum yaptı' demişti! Gerçek ortaya çıktı
Polise 'Oğlum yaptı' demişti! Gerçek ortaya çıktı
GİRİŞ 17.10.2019 06:41 GÜNCELLEME 17.10.2019 06:41
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Nevşehir’de geçtiğimiz gün gece saatlerinde Zübeyde Hanım Caddesi'nde karşıdan karşıya geçmek isteyen Yasemin E., 06 DR 8304 plakalı otomobilin çarpması sonrasında hayatını kaybetti. Polis ekipleri yaptığı çalışmalar sonrasında 06 DR 8304 plakalı otomobili Avanos ilçesinde bir bağ evinde bulurken polis ekipleri tarafından bağ evinde bulunan Burhan E., Mustafa E. ve eşi yakalanarak gözaltına alındı. Burada Mustafa E. otomobili oğlu Burhan E.’nin sürdüğünü ifade etmesinin ardından polis ekipleri baba Mustafa E. ve eşini serbest bıraktı, Burhan E.’nin işlemleri devam etti.

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri gözaltında bulunan Burhan E.’nin çelişkili ifadeler vermesinin ardından il genelinde bulunan MOBESE kameralarını incelemeye aldı. Polis titiz bir çalışma yaparak kazayı yapanın Burhan E.’nin değil baba Mustafa E.’nin olduğunu tespit etti. Polis ekipleri tarafından iş yerinde gözaltına alınan Mustafa E. emniyetteki ifadesinde otomobili kendisinin kullandığını itiraf etmesinin ardından adliyeye sevk edildi. Savcılık ifadesinin ardından nöbetçi mahkemeye çıkartılan Mustafa E. tutuklanarak Nevşehir E Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

 

 

KAYNAK: DHA, İHA
YORUMLAR 11
  • Hakan 4 yıl önce Şikayet Et
    Bence kazadan öncesine bakılmalı. Adam alkollü olabilir. Zaman kazanmak için oğluna suçu atmış olabilir. Bu arada alkolün etkisi kalmaz tabiki...
    Cevapla
  • yazik 4 yıl önce Şikayet Et
    su ehliyeti herkese vermeyin. ne sinyalleri var nede yaya gecidine saygi. bazilari isigi dahi dinlenmiyor. turkiye saglikta oldugu gibi traffiktete bazi seyleri yenilemesi gerek
    Cevapla
  • mehmet kut 4 yıl önce Şikayet Et
    merak etmeyin trafik polisinden çok trafik müfettişi görevlendiriliyor çalışma var polisten çok sivil müfettiş olacak cezanın nerden geldiğini kimse anlamayacak,
    Cevapla
  • Ter46 4 yıl önce Şikayet Et
    içeriye aldın'da ne olacak?
    Cevapla
  • CENGİZ 4 yıl önce Şikayet Et
    Vicdansız adam.
    Cevapla
  • atak43 4 yıl önce Şikayet Et
    Aklım almıyor. İnkar edebilirsin. Oğlunun suçunu üstlenebilirsin. Mantığım alır. Kendi suçunu oğluna üstlendirmek ne demek. Aklım almadı. Bence bu suç yinede babanın değil, yada bu nasılş babalık.
    Cevapla
  • Hakan 4 yıl önce Şikayet Et
    Kazayi yaparken alkollü olursa böyle sonuçlar oluyor. Şimdi alkolsuz olarak yargılanacak. Noldu 6 ay yatıp çıkacak. Alkollü yakalanda idi 10 yıl yatardı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'den skandal İran ve kara operasyonu duyurusu! Resmen ilan ettiler
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem