Bakan Soylu'dan Avrupa'ya 'Harekat' tepkisi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: "Avrupa ayağa kalktı, diyor ki 'Siz bir harekat yapıyorsunuz, burada sivilleri öldürüyorsunuz.' Tek bir sivil göstersinler. Koskoca Avrupa, terör örgütünün rehberliğini kendisine yol tutmuş. Bu nasıl akılla izah edilebilir."

GİRİŞ 17.10.2019 11:19 GÜNCELLEME 17.10.2019 13:12
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Antalya'da konuşma yapan Süleyma Soylu dünyayı terör örgütlerine karşı uyarmaya çalıştıklarını ama tavırlarından vazgeçiremediklerini dile getirerek DAEŞ'e il büyük darbeyi vuranın bu milletin evlatları olduğunu vurguladı.

 

 

Soylu'nun konuşmasından satır başları şöyle:

Dünyayı özellikle terör konusunda her zaman uyarmaya çalıştık, tecrübelerimizi paylaştık ancak ne yazık ki terör örgütlerinin, küresel güç mücadelesinde araçsallaştırılmasına maalesef engel olamadık. Muhataplarımızı bu tavırlarından vazgeçiremedik.

 

 

40 YILLIK TERÖRLE MÜCADELE EDİYORUZ

Ölümden öte köy yok. Yaşadığımız bu topraklarda özgürlüğümüzü, bağımsızlığımızı birisi bize hediye etmedi. Sizin ülkenizde de hediye edilmedi. Herkes mücadele ederek aldı. Gelecek nesillerimize, hemen yanımızda bir terör koridoru bırakamayız. Bize geçmiş nesillerimiz bir terör koridoru bırakmadı. 40 yıllık terörle mücadele ediyoruz.

AVRUPA, TERÖR ÖRGÜTÜNÜN REHBERLİĞİNİ YOL TUTMUŞ

(Barış Pınarı Harekatı) Avrupa ayağa kalktı, diyor ki 'Siz bir harekat yapıyorsunuz, burada sivilleri öldürüyorsunuz.' Tek bir sivil göstersinler. Koskoca Avrupa, terör örgütünün rehberliğini kendisine yol tutmuş. Bu nasıl akılla izah edilebilir.

YORUMLAR 19
  • Goksel 4 yıl önce Şikayet Et
    Eşeğine vuramayan, semerine vururmuş. Avrupa'nın bize direk vurabilme gücü yok ki, daha ucuz ve az riskli olarak terör örgütlerine havale ediyor işi. Burada unutulmaması gereken bir nokta var, terör örgütü istediğini alamazsa sahibine saldırır, gelecekte Avrupa bizim eski Nusaybin'e dönebilir, sokaklarda bombalar patlayabilir, ,insanları dışarı çıkamaz haline gelebilir, o zaman görürüm avrupanın özgürlüğünü, rahat yaşamını. Beceriksiz sürüler.
    Cevapla
  • Yakub 4 yıl önce Şikayet Et
    Avrupa akıllı değil zeki. Akıl ile zeka farklı şeyler. Akıllı insanlar buluğ cağından sonrada insan olarak kalmak için mücadele eder, hayatına Müslüman olarak devam eder. Islam'a teslim olur. Zaten herşey sıfır. Tek Allah cc bir ve tek. Allah'ın cc verdiği değer kadar eder insan.
    Cevapla
  • Ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    AB’nin kendisi zaten terörist. PKK terör örgütüne destek veren ve bunları barındıran her ülke teröristtir.
    Cevapla
  • M.T 4 yıl önce Şikayet Et
    Lütfen tavsiyem ciddiye alınsın. pkk VAHŞETİNİN gerçek görselleri 3 dakikayı GEÇMEYEN videolara en başarılı kurgu teknikleriyle sığdırılmalı ve batıda politik eğilimi olan her insana ulaştırılmalı. Sosyal medya, e-posta kanalları, mümkünse tvlerde yayınlatılmalı. pkk nın aynı zamanda bir uyuşturucu karteli olduğu ve kazandığı parayı amerikan karanlık bürokrasisi ile paylaştığı propagandası güçlü yöntemlerle anlatılmalı. Bu uyuşturucunun amerika ve avrupaya sokulduğu vurgulanmalı. LÜTFEN bu yönteme kaynak ayırınız. trump ın patavatsızlığına cevap üzerindeki baskıyı azaltmak olduğunu unutmayınız. Buradaki ince detayı operasyonun neden böyle kudurgunluğa neden olduğunu bilenler çok iyi anlar.
    Cevapla
  • Afaki 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Merkez Bankasından enflasyon açıklaması! 'En büyük hedefimiz' deyip duyurdu!
İsrail'in savunma maliyeti dudak uçuklattı