Çocukları dağa kaçırıldığı iddiası ile HDP Diyarbakır İl Binası önünde oturma eylemi başlatan aileler ile HDP'liler arasında gerginlik yaşandı.

Çocuklarının dağa kaçırıldığı iddiasıyla HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önündeki oturma eylemi başlatan ailelerin evlat nöbeti 45’inci gününde de devam ediyor. Sabah saatlerinde HDP il binasına gelen aileler ile partililer arasında kısa süreli bir gerginlik yaşandı. Partililer, yaklaşık 4 yıl önce terör ögrütü PKK mensupları tarafından oğlu kaçırılan Remziye Akkoyun’un yanından geçerken hakaret etti. Akkayon'un da karşılık vermesi sonucu gerginlik yaşandı.

HDP'liler polis ekiplerine de hakarette bulunurken, gerginlik partililerin binaya girmesi ile sona erdi.

Yorumlar 15 Yorum Var
  • Osman 18.10.2019 08:58
    Avrupanın ypgye desteğini gördünüz.Avrupalıların Asker selamı çakanlara nasıl soruşturma açıldığını gördünüz.Peki Türkiye içinde ki pkk ypg destekçilerinin polise bile hakaret ederken hiçbirşey yapılmadan elini kolunu sallaya sallaya parti binasına girip çıkıyor.
  • vay be arkadaş 18.10.2019 02:49
    tek çaresi hdpkklıların çocuklarını kaçırmak dişe diş gö<ze gçöz
  • Salih 17.10.2019 18:19
    Tıkın içeri neden konuşturuyorsunuz. Çocuklara dağa çıkaran bunlar değil mi. Aileleri nasıl kaçırıldıklarını ihbar ediyor. Bu suç değil mi.
  • Hakan 17.10.2019 17:28
    HDP nin yalakalari o çocukları getireceksinz bulup o ailelere teslim edeceksiniz anirmaya gerekyok başkada şansınız yok
  • oraloğlu 17.10.2019 16:46
    nasihat ve bilgilendirme: onlar herşeyi yaparlar. çünkü onlar zerduş. zerduş= Ateşe tapan demektir. çünkü yamuklar...(islam üzere yamuklar. doğru değiller)vayy onların haline... müşahade yakın ehlinden.
Daha fazla yorum görüntüle