İstanbul'da eski koca dehşeti! Yolunu kesip katletti: 3 ölü

Beylikdüzü’nde bir şahıs, bir hafta önce boşandığı hemşire eşini bir doktorun aracında görünce dehşet saçtı. Şahıs eski eşini ve yanındaki doktoru öldürdükten sonra intihar etti.

GİRİŞ 20.10.2019 09:59 GÜNCELLEME 20.10.2019 12:19
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Olay, saat 01.00 sularında Beylikdüzü Adnan Kahveci Mahallesi Topçu Sokakta'ki bir sitenin önünde meydana geldi. İddiaya göre Sezgin E., kullandığı 01 TU 330 plakalı otomobiliyle sitenin önüne gelerek, bir hafta önce boşandığı eski eşi Özlem Er'in içinde olduğu doktor İbrahim Şilfeler'in kullandığı 34 AGL 137 plakalı otomobilin önünü kesti. Yanındaki silahı alarak otomobilden inen öfkeli koca, araca kurşun yağdırdı. Eski eşi ve arkadaşı doktoru ağır yaralayan Sezgin E., daha sonra silahı kafasına dayayarak intihar etti. Silah seslerini duyan vatandaşlar panik içinde durumu polise bildirdi. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, Özlem Er'i özel bir hastaneye, çocuk doktoru olan İbrahim Şilfeler'i ise ilk müdahalenin ardından Beylikdüzü Devlet Hastanesine kaldırdı. Sağlık ekiplerinin yaptığı müdahaleye rağmen Özlem Er ve İbrahim Şilfeler hayatını kaybetti. Olay yerine gelen polis ekipleri sokağı ve sitenin girişini araç ve yaya trafiğine kapatarak, güvenlik önlemi aldı. Polis ekipleri olay yerinde ve araç üzerinde inceleme yaparken, çevrede güvenlik kameralarının görüntülerini de incelemeye aldı.

 

 

Olayda hayatını kaybeden doktor İbrahim Şilfeler'in sağlık çalışanı arkadaşları ile birlikte yemek yedikten sonra hemşire arkadaşı Özlem Er'i evine bıraktığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 16
  • sinan 4 yıl önce Şikayet Et
    Rabbimin sınırları ne güzel.yeni boşanmışsın ne işin var na-mahrem adamın arabasında gece 1 de...
    Cevapla
  • vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    olayın aslı astarı sadece bu olmasa gerek.adamı o doktor arkadaşı ile aldattı belkide.adamın kendine yediremediği bir durum oldu belkide.belkide dediğin gibi gerçektende ruh hastası idi.bunu biz bilemeyiz .kim bilir aralarında neler geçti.ama yinedöldürmek çare değildi tabiki.ALLAH affetsin
    Cevapla
  • Hakannnn 4 yıl önce Şikayet Et
    Zina suçtur suç olmalı zor zamanda fare olmasin gemiyi ilk terk eden allah kimsenin başına vermesin bu durumu saat 20 de yolda idim 40 yaşındayım ve allah birdir tek başıma korkacağim bir yerde bir kız şehir dışında geziyor bu adalet ile cinayet ile düzülmez bu fuhşiyat bu gayri meşru düzen ilahi adaleti çağırır o ilahi adalet yagmurumuzu alır rahmet bereketi alır
    Cevapla
  • hidocan Almanya 4 yıl önce Şikayet Et
    bosanmis ise namus seref mükellefiyeti kalkmis demektir eski kocasini zerre ilgilendirmez, kizin babasi veya abisine düser namusunu korumak, ve sunu ekleyim ben erkek olarak kadin beni istemesin ben dönüp bidaha yüzüne bakmam bu tür cinayetler ancak aciz insanlarin takintili insanlarin yapacagi is namazini bile kildirmam imamin yerinde olsam insaAllah cehennemin dibini boylamistir..
    Cevapla
  • Suat 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu işin öncesi vardır, adam aptal yerine konduğu için yapmıştır.Namus şeref için olduğunu düşünmüyorum.
    Cevapla
  • salih 4 yıl önce Şikayet Et
    döversin kahramansın. söversin kahramansın oldürürsü kah.. kendini öldürsün kah.. orda madalyanı alırsın..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!