Politika ve sanat dünyasını buluşturan düğün

Moda tasarımcısı Gülnur Güneş ile iş insanı Yiğit Doğan Çelik’in düğününe iş ve sanat dünyasından çok sayıda kişi katıldı. Gelinin şahitliğini Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya yaptı.

Politika ve sanat dünyasını buluşturan düğün
Politika ve sanat dünyasını buluşturan düğün
GİRİŞ 20.10.2019 19:55 GÜNCELLEME 20.10.2019 20:21
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Moda tasarımcısı Gülnur Güneş, Four Seasons Otel’de düzenlenen törenle hayatını iş insanı Yiğit Doğan Çelik ile birleştirdi.

Four Seasons’ta gerçekleşen törende nikahı Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin kıydı.



Gelin Gülnur Güneş’in şahitliğini, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ve iş adamı Cemal Kalyoncu; damat Yiğit Doğan Çelik’in şahitliklerini ise İstanbul Milletvekili Gökhan Zeybek, Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, Murat Genç, Ankara Milletvekili Servet Ünsal, İstanbul Milletvekili Yüksel Mansur Kılınç yaptı. Nikahın ardından evlilik cüzdanını genç çifte vermek üzere Mevlüt Çavuşoğlu’na teslim eden Öztekin, Çelik çiftine mutluluklar diledi.



Mevlüt Çavuşoğlu ise aile birliğinin önemine vurgu yaparak evlilik cüzdanını Gülnur Güneş Çelik’e teslim etti. Genç çift, ilk dansı Tarkan’ın “Beni Çok Sev” şarkısı eşliğinde yaptı.

 

 

YORUMLAR 1
  • dertli. 4 yıl önce Şikayet Et
    kim bilir hangi zengin. nerede görülmüş ne başkanın veya bakanın bir garibanın düğününe gittiği. o makamlar gelir geçer. fakirin mahsun ve masumun alnını okşayan nerede. yetim hakkın gözeten nerede. Allah şüphesiz ki adildir. Boynuzlu koyunun boynuzsuzdan alacak hakkı vardır diyen Allah bunun hesabını sorar.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'ndaki aksaklık 40 saattir çözülemedi
İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri belli oldu