Ünlü sanatçı Sedat Erdiş'i çılgına çeviren olay!

Ünlü sanatçı Sedat Erdiş, bir kargo şirketi ile kendisine gönderilen fındığın paketinin açılıp bir miktarının da alındığını iddia etti, duruma tepki gösterdi. Ünlü oyuncu sosyal medya hesabından fotoğraflar paylaşıp ağır ifadeler kullandı.

Ünlü sanatçı Sedat Erdiş'i çılgına çeviren olay!
Ünlü sanatçı Sedat Erdiş'i çılgına çeviren olay!
GİRİŞ 21.10.2019 00:39 GÜNCELLEME 21.10.2019 00:52
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Kurtlar Vadisi ve Diriliş Ertuğrul gibi çok sayıda yapımda rol alan ve bir kanalda yayınlanan "Kimse Bilmez" dizisinde oynayan Sedat Erdiş, kendisine Karadeniz'den kargo ile gönderilen ve içinde fındık bulunan paketin açıldığını, içinden de bir miktar fındığın yendiğini öne sürdü.



ÇILGINA DÖNDÜ!

Erdiş, yaşanan olaya sosyal medyaya hesabı üzerinden fotoğrafları paylaşıp tepki gösterdi. Sedat Erdiş. ".... Kargo bu kadar aç olabileceğinizi düşünmemiştim. Alt tarafı fındık. Açmadan bana deseydiniz kapıda hepsini verirdim. Ş...siniz" sözleriyle tepkisini dile getirdi.



Sedat Erdiş'in sosyal emdya hesabından yaptığı paylaşım...

 

 

YORUMLAR 20
  • viyana 68 4 yıl önce Şikayet Et
    bunun gene fındığını yemişler milletin parasını verdiği bürsürü malı ya kayıp ya kırık yada nerde olduğu belli değil. göz hakkı alenen görünce siyah poşetin içindekini nasıl görüyör o gözden banada versin
    Cevapla
  • yağız 4 yıl önce Şikayet Et
    Vatandaş küfürbaz oldu çıktı. Bunlardan sanatçımı olur.
    Cevapla
  • SAF ÇOCUĞU ANADOLU 4 yıl önce Şikayet Et
    helal etseydin o kadarcıktan bir şey olmaz belki hamiledir.
    Cevapla
  • ZAZA BİNGÖLLÜ 4 yıl önce Şikayet Et
    Eskiler ne demişler göz hakkı. Kızmamak gerek
    Cevapla
  • FIRTINA 61 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne göz hakkısı? kapalı paket bu. Ayrıca senin işin sana teslim edilen bir paketi sahibine ulaştırmaktır. Emanetçisiniz bir yerde. Emanete ihanetlik eiyor kargosu. Yaptığı işin karşılığı olarak üstüne para da alıyorsun. Buna göz hakkı demezler, bu olsa olsa kul hakkı olur!!! Hesabını da ancak sahibinin helalliğini almazsan veremezsin.
    Cevapla
  • Ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Peki ya kul hakkı
    Cevapla
  • Adsiz 4 yıl önce Şikayet Et
    Adam hakli karrgo sirketleri ve calisanlari iyice abartti.paketler acilir kargolar zamaninda teslim edilmez.gelen malzemeler kirilir dokulur.az bile demis.vatandas olarak hakli
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
IMF'den Türkiye açıklaması
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar