Frank Hoogerbeets uyardı! ‘Mart’ın ilk haftası büyük bir deprem olacak’

Son dönemde Türkiye ve çevresinde art arda depremler yaşanıyor. Yaşanan bu depremler vatandaşları tedirgin ederken, dün Van’da 4.0 büyüklüğünde bir sarsıntı daha meydana geldi. Akıllara ise dün dünyaca ünlü deprem uzmanı Frank Hoogerbeets'in yaptığı açıklamalar geldi. Kuzey Anadolu fayı ve beklenen büyük İstanbul depremi ile ilgili uyarılarda bulunan uzman, korkutan deprem ile ilgili tarih de vermişti.

Frank Hoogerbeets uyardı! ‘Mart’ın ilk haftası büyük bir deprem olacak’
Frank Hoogerbeets uyardı! ‘Mart’ın ilk haftası büyük bir deprem olacak’
GİRİŞ 21.10.2019 07:18 GÜNCELLEME 21.10.2019 08:06
Bu Habere 66 Yorum Yapılmış

Dünyaca ünlü deprem uzmanı Frank Hoogerbeets dün yaptığı açıklamada çarpıcı uyarılarda bulundu. Deprem uzmanı katıldığı televizyon porgramında Anadolu fayı ve beklenen büyük İstanbul depremi ile ilgili son dakika açıklamalarında bulundu.  Frank Hoogerbeets depremle ilgili bu kez de tarih verdi.

 

 

KORKUTAN UYARI! MART'IN İLK HAFTASI DEPREM OLABİLİR
 
Deprem uzmanı Frank Hoogerbeets AHaber televizyonunda katıldığı programda beklenen büyük İstanbul depremi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Deprem uzmanı  Frank Hoogerbeets Mart ayını işaret ederek korkutan deprem uyarısında bulundu.

İSTANBUL DEPREMİNİN ARDINDAN TÜRKÇE PAYLAŞIMDA BULUNMUŞTU!
 
Hatırlanacağı üzere Silivri'de yaşanan 5.8 büyüklüğünde deprem İstanbulluları büyük paniğe sürüklemiş ve Türkiye'den binlerce kullanıcı ünlü deprem uzmanını soru yağmuruna tutmuştu. Hoogerbeets ise Türkçe tweet atarak açıklamalarda bulunmuştu.
 
Frank Hoogerbeets, kullanıcıların ısrarına kayıtsız kalamayarak dün Türkçe bir tweet attı. Hoogerbeets, Silivri depremine ilişkin, "Lütfen deprem yerlerini tahmin edebileceğimiz izlenimini edinmeyin. Yapamayız! Genel olarak gezegene uygulanan kritik zaman dilimlerini izole etme çabasıyla belirli gezegen geometrisine odaklanıyoruz, böylece deprem eğilimli bir bölgedeyseniz yüksek alarmda kalabilirsiniz." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 66
  • ayhan kucukoglu 4 yıl önce Şikayet Et
    asagida yorgun rumuzlu sahis yorum yapmis,ulan gavur diye. E ger o adam ALLAH a ve peygamberlere inaniyorsa vay senin haline obur tarafta, imanin ve paranin kimde oldugu belli olmaz. o yuzden bilmediginiz insanlara gavur demeyiniz.
    Cevapla
  • Sivasspor 4 yıl önce Şikayet Et
    Ya tutarsa !
    Cevapla
  • hursit dilaver 4 yıl önce Şikayet Et
    o zaman ben de bildiklerimi diyeyim. o zamana kadar ülke çok dikkatli olsun..bu deprem ülkeyi yıkabilir. allah korusun.HERKEZ NE KONUDA OLURSA OLSUN DEDİĞİNİ TARTSIN. MİLLETİN DEĞERLERİNE ZARAR VERMESİN.HURRİYET GAZETESİNİN 70Lİ YILLARDAKİ MANŞETİ NE DİYORDU.'' ne tesaduf ,2 yıldan beri depremler hemen hemen aynı günlere denk geliyor''( BAYAĞI BÜYÜK DEPREMLER)..BUNU ÇÖZERSENİZ DEPREMİN OLACAĞINI BULURSUNUZ.o depremler de ekim kasım gibi aylarda olmuştu galiba.
    Cevapla
  • mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Adama o kadar değer verdiniz o da kendini kuru fasulye gibi nimetten sayıyor.
    Cevapla
  • ali 4 yıl önce Şikayet Et
    mart soguk olur mayisa olmazmi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'de neler oluyor? Columbia Üniversitesinde Arap rektör detayı!
Arabalarda dijital devrim! Tek tuşla motor gücü değişecek